Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma,bio sam u svicarskoj ..tamo p r d n e s eto policije bukvalno ,nekako sva je umjetna ,austija isto tako bezveze,,,ali njemacka je gigant zemlja ,bio sam 4 mjeseca,,samo jednom sam policajce vidio,ali zabelaji nesto eto ih..,u svakom pogledu ,,jednostavno nacija izmisljena..ra drad i onda posliej toga opet rad i disciplina...nedavno nasli viska u budjetu 54 milijarde eura..nisu ni znali promaklo im..jedina zem,lja na svijetu gdje se neplaca auto put,koji je najbolji na svijetu,,,hitler je betonirao podlogu , auto puteva. rok trajanja 150 do 200godina ... mogao bi ja ovako do ujutro
Kad mi neidemo na Euro 2012, nek onda njemci budu prvaci. Dabogda dali Portugalu 10 komada..
Njemačka je sila..........ovo je bilo deranje guzova holanđanima :)
Nijemci ne čekaju baraž da bi otišli na EP ili SP, kao neki :-) To je prava ekipa. Pogledajte im samo skor u kvalifikacijama za EP. Nijemci će i uzeti predstojeće EP, u to nema sumnje.
Brate, deru ovi njemci sve redom...aferim!
meni tetka živi u njemačkoj !!!