Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane,ako ti tu vidis igru neku svaka ti čast. Da,gledao sam BiH,s pojedincima sam zadovoljan koji su bili dobri,Džekson napokon jednu dobru utakmicu odigrao...ALI,nema nikakvih sansi ono da dođemo blizu gola pa sutat,vec to je sve sa 20-25 m pokusavaju,i nista od toga nema.Ja je ne vidim..meni to izgleda kao kad ja odem s drustvom odigrat,pa ono kako bude igrajte..
Sta si ti gledo sinoc??nisi BiH ocigledno.
što su se rs krmad posakrivala braca im izgubila...hahaha bravo Italia
Nevjerovatnatekma Njemacke....gledo sam malo BiH i više Njemačku...Götze..nemam rijeci,mladic je fenomenalan...Sanse Brazil nije imao pored ovakve ekipe Njemacke...Zasluzili su opet neku titulu =) A sto se tice BiH...nemam rijeci...NEMA IGRE,TAKTIKE,NISTA!!! Dzabe kolko god postujem Susku nije on za nas...nema nikakve ideje kako igrat....Pod hitno treba da se promjeni to Pape !!
nevjerovatno je to što NJemačku čine Bayern i Dortmund. U svemu oni imaju pamet i viziju. Kako neće pobijediti, ako su blokovi uigrani i poznaju se već hej haj. A mi, u reprezentaciji jedino možemo imati zaraćene blokove -.-
albanci laganini crnogorce da sam znao igrao bih iz 2/1 a u pm :D Bosna najeb.em ti se mamare niste ustanju dat ni 1 gola makar, sta sam placao kartu 10km koji k.rac
drugi
Njemača je prava milina za gledati...Götze je nevjerovatan. Ako ga zdravlje bude služilo, sigurno će biti igrač svjetskog kalibra.