Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorica se bori za titulu kao i Velez kod nas
Ne znam sta je gluplje: sto su bivseg kapetana hajduka kaznili za ovu izjavu ili recenica da je gorica u borbi za titulu.
Samo jednu želju imam moj živote ludi da mi Hajduk prvak bude cili Split poludi. Ja sam bh fanaticos i navijam za Hajduk ljudi. Nek se Hajduk potrudi možda bude prvak.
Sta je problem, momak igra profesionalno za svoj klub i daje maksimum, to za koga on navija ne bi trebala biti nicija briga.
Lupište li ga lupište, čuj Gorica se bori za titulu, e svašta. Lijepo je rekao da u svakoj utakmici nastoji pobijediti, a nakon utakmice navija za Hajduk i što je tu sporno i to je pokazao u utakmici sa Hajdukom!
Posteno.. Svaka cast ljudino..
Jos jedan u nizu dokaza da je vecina fudbalera intelektualno zakinuta, citaj priglupa.
gooUser1696602453, jesi li siguran da on ovo nije izjavio bas smisljeno?1
Sto je glupo rekao ili napravio, ne kuzim.
neces ga ti vise poigrat
Jel ova Rudeš trenirao veliki trenerski znalac Prosinečki?
Čuj gorica se bori za titulu hahahahaha