Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ne razumijem ove duge lopte, nismo mi Brazil ljudi. Spusti loptu dole i igraj od noge do noge. Uh dobar sut Dzeke ali nazalost kraj stative.
Hasagic je najbolji igrac nase reprezentacije veceras. Onaj gol nije njegov, Ibricic je kriv sto mu je Alvez pobjegao.
Sada ce smrdljivi stasa-u ciro izjaviti kako smo postigli ocekivano...
ja mislim da predhodni komenjtar je u pravu djeluju tromo mora da su se prenajeli slanine i cvaraka
Nasa vezna linija je slaba, pokusavaju se duge lopte koje totalno vade nasu veznu igru iz igre. Ne znam sta rade ali ova strategija nije dobra. Vezna linija mora da drzi loptu malo duze i brzi, precizniji pasovi moraju se uspostaviti. Zadnjih 10 minuta Portugal ima totalnu kontrolu igre.
Ne pokazivaju zrtvovanje za loptu, a kada dobiju loptu odmah je vrate Portugalcima. Ako ovako nastave igrati mi nemamo sanse.
Nasi ne izgledaju dobro.
Karaju ti staru !
Trenutno ti mamu i sestru karaju
pitaj svoju mamu,ona zna.
P-BIH = 1:0 A gdje su vam sad Turci?
http://zulu.mk/live/8
pokusaj ovo p2p4u.net
uh ja bolan kad cujem patriostski nagon prema bosni uvijek prdnem toliko me zanese taj nagon da mi odma pukne sulj na g..uzici ciro bas si pogodio siguran sam da je atmosfera uzavrela u guznom crijevu glavnom gradu p..ederacijepozdrav svim iskrenim m..osnjacima
jesmo ih napatiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sad će vidjeti.....