Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dosta vise Neznam sto ti to smeta pisanje o Dzeki pa to se radi u citavom svijetu i u klubovima i u repkama. Tako se dize samopouzdanje u ekipama. Da vidis kako Svedi pisu o Zlatanu. O Dzeki se nepise ni 20 %. A uvijek su o njemu pisali. To dize tim. Svedska sa Zlajom ili bez njega dva tima. Ne po kvaliteti nego po mediskim pisanjima. Poslusaj me sto se vise pise bolje je za sve. Svedi su se sad usrali kad im je Zlatan rekao da ne zeli vise igrati za njih.
MISLIM DA ENGLESKI MEDIJI NEMAJU NIKAKVE NI POZITIVNE NI NEGATIVNE PREDRASUDE GLEDE DŽEKSONA, ONI PIŠU ONO ŠTO IM NJIHOVI DOUŠNICI IZ RAZNIH KLUBOVA JAVE, PA SU TAKO PISALI I O DŽEKI. DŽEKO JE MOJ, AL NE VIŠE OD NEMANJE SUPIĆA ILI MISIMOVIĆA ILI PANDŽE. SVI SU MOJI HEROJI, HEROJI BOSNE I HERCEGOVINE!
@AKADEMIK niko nebi bio sretniji od mene, em sto navijam za MUTD em sto mi se dzeko svidja kao igrac. ali da mi ipak sacekamo. ja jedino nebih volio da ode u italijansku ligu. sve ostalo moze. ali mi je dosta ovih nasih sto ga u zvijezde ukivaju samo zato sto je nas (bosnjak). pa su se pocveli i preko sporta nacionalno prepucavati. ciji je konj za trku bolji.
@dosta vise NISI U PRAVU. FERGY ĆE PROBATI KUPITI DŽEKU PO ŠTO NIŽOJ CIJENI. DŽEKSON PRELAZI U MAN U 100%
@pekar nije mi drago zbog dzeke dobar je momak, ali mi je drago sto sam bio u pravu zbog vas koji ne vidite dalje od svog nosa. ljudi spustite se na zemlju. kad predje u neki od velikih klubova onda cemo se nasladjivati. ovako neki ispadnu samo smijesni.
@ dosta vise Uzmi tabletu i nastavi spavat. Dosadan si
Jucer prije ovog clanka rekoh....svi ovi \"prelasci\" cista novinarska suplja...tresla se gora rodio se mis...a moje Bosnje vjeruju u sve sto citaju, pa se napale....tuzno, samo se provaljujemo. Gdje li ce sutra Dzeko \"prelaziti\"?? Cujem da ga Real Madrid zeli u svojim redovima. A Ibisevic kazu ide u Inter..\"pisu italijanske sportske novine\"...e, moje drage naivcine na ovom portalu.
Suplak od Fergusona. Nije on budala zna on da sto vise se prica o DZEKI da istom cjena raste ai samopouzdanje pred slijedecu utakmicu. A drugo vec se priprema lova za Rooney-a od strane uprave Reala.
dŽEKO I iBRAHIMOVIĆ SU TRENUTNO NAJBOLJI NAPADAČI NA SVIJETU
Gdje su sada oni sto me prije neki dan ispsovase kada sam rekao da se previse pise o dzeki i to bez osnova. ispade da su mediji samo izmisljali ove price. dzeko nije los igrac ali mislim da ga se u ovom trenutku previse hvali. on kada su bile najvaznije utakmice nije postizao nista. bio je prosjecan ili los. nisu venger ili ferguson treneri levati da oni olako padaju na novinarke price. vidjet cemo na kraju sta ce biti i sa milanom.
FERGUSON JE PRIPREMIO PONUDU ZA DŽEKU, ALI NIJE NAIVAN DA JE OBJAVI PRIJE \"ZORE\". ;-) AKO WOLFSBURG ISPADNE, A DŽEKO ZABIJE, ETO GA U MAN UTD
ZAĆERA
javljam vam se iz pakla... jaooooj sto ovde prziiiiiiiii... jaoooooo maaaaajkooooo.... apelujem na sve ljude dobre volje da se kane srpske pravoslavne crkve ako ne zele da zavrse ovde gde sam ja.... jaoooo... vecita vatra... a oko mene ovde sve srpski junaci, od kosova polja do danasnjih dana... jaaaaaaooooooo sto prziiiiiiiiiiiiiii....
Cuj Ibro kurcina, pa sta je onaj srbin Zigic onda, gledam neki dan Valencia - A. Bilbao, pa ako onaj klempo moze igrati sa onakvim guranjem i zvirnjanjem okolo onda Ibro moze bez problema u svakom najjacem timu.
dzeko je ok ...ali ibro je kurcina od igraca