Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kraljevi talijani: http://www.youtube.com/watch?v=3n7OBIXs27s
vidi, vidi što je posto fin sada... tipična srpska priča .. proces sa svim fazama karakterističan za sve srpske junake 1. napraviš belaj-junačiše se i kofrčiš tamo gdje po tebe nema nikakve opasnosti 2. kad ti se odgovori i treba da odgovaraš bježiš i kriješ se u mišijoj rupi 3. kad te uhvate, praviš se fin i lažeš da bi spasio guzicu 4. onda ide mitologija, gusle i ostalo koja te takve kuje u zvijezde još jedan pravi heroj, nema šta
naguto se siptarske sperme u zatvoru pa nezna ni sta pricha!!!
mish....krije se ko mish po prtljazniku buahaaahaahaaahaa!!!!!
Po onome što se desilo vidi se da dečko ima TURSKE krvi....kao npr. neki od slavnih sultana. Samo šteta što ima sprski mozak koji je dosta nerazvijen :-)))) nisu im turci upsjeli prenjeti sve kvalitete zato predlažem da ih još malo k*araju....malo je izlgeda bilo 500 godina...možda još koju godinu da im se mozak razvije :-) BHF
stiska guza ovom srbskom heroju hohohoho
e baš mi je žao::::::))))))
Iskreno ko Tadićeva izvinjenja
A moj Aleksandre, pa vi non stop o Kosovu pa o Kosovu. Hem manja drzava nego Srbija hem siromasnija. Odakle vam taj kompleks o Kosovu. Pocnite se baviti vlastitim problemima.
HAHA TURCI PA I VI STE PROTIV SVOG SAVEZA AJDE PREKINITE UTAKMICU junaci haa kurcine ste vi osunecene, IVAN CE DA VAS BIJE A POSLE CE DA VAM KARA SVE ZENSKO, HAHA JUNACINE kurcine ste vi obicne, popisane smrdljive usrane, pa niste ni vazni, majmuni jedni. ALO DOKLE VISE DA PISETE O NAM ASRBIMA, JEL NEMATE STA DRUGO DA PISETE, JADAN STE VI NAROD KAD VAM DRUGI POPUNJAVAJU VASE STRANICE, hahah
Da ovaj Ivan nije neki nas Hrvat iz Cima?
pa kad si vec BESAN (molim redakciju da kad vec pise komentare da ne pise u stilu \"rekla, kazala\", cisto sumnjam da se ovaj gospodin gore sluzi ijekavicom) na Stojkovica, ti i tvoji, sto se onda niste pokupili pa da prosvjedite, protestvujete i razbijate po Srbiji, nego ste otisli u Italiju da tamo iskazujete svoj BES? Odgovor je jasan, zato sto bi vam Srpksa policija odvalila bubrege, da vam nebi vise palo na um da ponovite slicno.
Smrdim na loj. Balav sam i usran. Primitivan, zaostao i glup. Zavidan i mrzim sve oko sebe. Nekad se gadim sam sebi, ali ne zelim to da priznam. Naucen sam da lazem od malih nogu. Plasim se ako kazem istinu da ce mi izrasti rep.
Zavidim Srbima na svemu. Mi smo tako nebitni da nas niko ne yebe ni za suvu sljivu. Mi smo samo poznati po jaukanju na CNN. Najjaci smo u kuknjavi. Sta drugo mozemo ovako jadni i nikakvi? Preostalo nam je samo da mrzimo bolje i vece od nas.
Nesretan sam i jadan zbog toga sto sam baliyander, sto sam balav i sto nemam zube. Prijatelji me tjese da nam je to u genima i da cemo biti tako jadni dok ne pocrkamo. Nije lako biti baliya.