Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tito!
e hamali jedni. skoro igra i zaradjuje lovu i zivi ko hadzija, a vi se k.urcite sa svojim mentalnim neopredijeljenjem i rasipate svoje slobodno vrijeme blateci Skoru. Dok Skoro mlati lovu vi.?????????. Za kraj ja sam jedan od strumfova ali SKORI svaka cast i zelim mu sve naj bolje......i samo da kazem da je velika vecina Meksikanaca cula za Skoru,,,,,,,,,,,,,,,za sad toliko..Skoro samo naprijed....
Impresionante sin.Scoro, ultimo minuto. Sve su price ali znajte da je Primera Division de Mexico izuzetno jaka liga.Timovi poput Pume Toluce ili Gudalajare, Necaxe mogu igrati u svakoj Evropskoj ligi pa i u Spanskoj.Kada sam prvi puta prije 14 godina istrcao na teren da sudim u Liga Hispano Amerikana nekako sam i ja i moj kolega koji je Tuzlak usli sa puno arogancije.Vec sledece nedelje shvatili smo da ovi mahom Mexicanci iako su nizi rastom igraju i te kako dobar fudbal.Volja, temperament i entuzijazam kojim pristupaju igri su fascinanti.Zato ne podcjenjujte nikoga Scorin tim je sigurno dobra ekipa i siguran sam da mi u BiH nazalost nemamo tako jak tim.Zato bravo Scoro i sretno.
sad je on bas naglasio Titova 38/a hhhhh
njemu je najteže što mora nosit plavi dres:) majsore samo naprijed :)
@jado e stvarno si neki jado,pa mislio je na savez,sta ima tu komentarisati,svaka budala zna
Boze me sacuvaj komentara,zar jednostavno ne mozemo cestitati covcjeku na lijepom golu a ne pljuvati po njemu.Skoro pitar si ali iskrene cestitke za odlican gol od jednog velikog navijaca Zelje i mislim da si dosta sam unistio svoj napredak zato sto se se predao u ruke raznim mesetarima.Puno srece u nastavku karijere,volio bi da se nekada u Zelju i Sarajevo vratite i ti i Stilic i Dzeko pa da makar jos jednom odgledamo pravi derbi.
kako si ti iskompleksiran moronu.
A šta se to dešava u reprezentaciji Škoro? Čuj svi znamo šta se dešava, on nije pozvan i eto nešto se čudno dešava. Daj bolan škoro, imo si priliku da uspijes, upropastio je. Sad se zadovolji sa prosjecnim klubovima i tacka.
Svaka mu cast samo majstori kao on mogu postici onakav gol...zapalio je Mexico!!!Samo naprijed majstore Horde su uz tebe
Mora da mu je užasno teško,nema džamija tamo sa kojih zauvijaju ljudi i plaše slučajne prolaznike kao u Sa.
Vidi sto mu dobro stoji plava boja ..... hahahhaha
a ko je taj Skoro ..... hahahaaha
Vratice se Škoro i jebace vas opet. jumfove to boli najvise :)
@P.i.p.o haha