Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu je lik 100% iako nisam navijao za arsenal....
Arsen je gospodin to nije sporno ali je malo selektivan,što ne spominje (neopravdano) poništeni gol Messija ili nedosuđeni penal?
Cigani, trebao vas je Franco potamaniti dok se niste razmnožili. 4 godine sudije (UEFA) furaju Barcu, radi otkupa medijiskih prava. Zamislite scenarij da Barca nije prosla dalje - Gubitak od stotinjak miliona eurića za UEFA-u od neotkupljenih prava. Mesija nema na mapi u svjetskim vijestima, pa samim tim nema ni para od marketinga. Dalje da ne brojim, a nagurao bih na nekih pola milijarde eurića... SRAMOTA, MA.KU VAM KAPITALISTICKU, MARS OD FUDBALA!!!
e moj Wengeru kakva je sramota dati crveni karton naspram one kojom si ti osramotio i klub i nogomet postavljanjem bunkera od prve minuta.
BUSSACA BEM TI SVE ! A FABREGAS NEK PREDJE U BARCU,NE MORA ONAKO HINJSKI IGRAT !
Koga bolan lazes?? Daj ba prebolite i to je to. Jeste, vi ste upravu..Barca je nezaluzeno prosla, ekipa koja je tri puta presla centar, koja nije imala niti jedan sut po golu, ekipa koja je imala 32 posto posjed lopte je trebala pobjediti..Sve je to sudija namjestio..Ma Arsenal je sila, pogotovo pred svojim golom..A Sergio Busquets im je najbolji napadac, kakvu je golcinu dao Barci..smjesni ste
LONG LIVE MASIMO BUSACCA! svaka čast na hrabrosti da da zasluženi drugi žuti karton mrljavom i prepotentnom van persiju. sasvim zaslužen drugi žuti, zašto je poslije sudijskog zvižduka opalio po lopti, koji je signalizirao ofsajd? zato što je mutav. dobio je ono što je zaslužio!!!!!
Dajte molim vas , od 90 minuta utakmice Arsenal je 70 ima rezultat koji ga je vodio dalje pa zasto bi napadali pri takvoj situaciji. A Barca je prvo pol. vrijeme djelovala prilicno lose sve do trenutka kada su dali go samo su se dodavali okolo , znaci kada je Arsenal bio cijeli tesko su prolazili , ali kada je RvP iskljucen sve se raspalo.
u pravu je covjek uefa se treba izviniti arsenalu sto nisu prnuli za 90\' na barcin go
Joj sto ne mogu ovih humanitaraca sto za Barcu navijaju...tek zadnjih godinu i po znaju ko igra u klubu...
simpatizer sam Barce, ali poslije crvenog kartona sam promjenio kanal. ova sudijska odluka je upropastila tekmu. upravu je covjek, TREBA DA MU SE IZVINU.
Bravo Wenger odbrusi ciganu Platiniju koji svake godine šteli ovo takmičenje za pigmeje-gurbete tj ciganiju iz Katalonije.
Arsene, i ja popijem pa ne serem
pa barca je gazila arsenal i dok je bio van persie na terenu a ovaj wenger sve vise lici na mourinha samo brblja i prica gluposti, pa bio je i penal nad messijem poslije starta diaby ja pa se niko ne buni al eto sta da je recimo priznat gol messiju tamo i da je barca povela 2 0 u prvoj utakmici ne bi morali ni dolaziti... KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI a svi koji misle da je arsenal ostecen ima rezultati.com i lagano statistika i to je to....
jok ba povuko je on sve nas i jos uvijek nas povlaci za tu stvar lalokama,svidja mu se barcina cundarica redovno je svuce,bar jednom u sezoni hehehehe
A joj kako bi ovog arogantnog francuza po dzepu odalamio. Ja da se pitam dao bi mu jedno 100 milja eura kaznu da plati smetljar frustrirani. kako ga nije stid pored onakve igre ista da govori ili prigovara bilo kome...ni jednog udarca nisu imali po golu i on se nasao da se.re i prigovara Gvardioli koji je za njega izmislio i fudbal i kulturu ponasanja.