Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj 5.
pa dobro je, jer to i nemozes pasa moj ;)
kompleksi su CUDO !!
Kakva je kukavica ovaj Mourinho. Kad moze, hvali sebe (direktno i ndirektno) na sva zvona, a sada se samo ograđuje, jer je i sam svjestan da Barceloni nisu ni do koljena on i njegovi p*dercici.
Mesut Özil i Sami Khedira su muslimani i igraju u prvih 11 Reala. ;)
Naravno da nisi. Sad razumijem zasto si stalno frustriran.... Opusti se Murinho, petarda je normala za svakoga na Nou Campu...
ma ja dje ce musliman igrat u realu
KOji fail \"Karim benzema\" ahahahahahaaha7ahahaahahahahaahahahahahhahaahahhaahahahaah XD
glupan nikako da skonta da ako zeli osvojiti titulu mora pobijediti Barcu al eto MOU: Give me 5 PEP: OK peder obicni....
sta je bilo admin !? obrisa posten komentar... pihhh jasta je nego se utrostrucio broj navijaca barce zadnje 3 god. a ti novopeceni najvise i kenjaju i govore protiv najuspjesnijeg trenera. ima uzvrat za peticu, a i ovaj covjek vas je vec izbacivao iz LP-a i opet ce akBda. svaka cast barci ali sto ne mogu ovih forumasa i klinja boze dragi...
e moj murinho,izbaci ronalda,kaku ,benzemu,ozila a dovedi dzeku, pata, fabregasa, schweinstaigera... al\' ti to nesmijes od predsjednika..
Jest mi te vise pun k***** i tebe i ronalda, doveli su te majmune da pobiedis barcu nedo Bog da ste uzeli Bercu koliko bi se vas dvojica digli, mozda iz 5-og puta uspijete. samo nesto pametujes sjeti se sta su vam uradili 5:0 djecace yugioh!
Propali? Daj se poklopi i vrati u pećinu iz koje si izašao, međede jedan. Čovjek dvije titule Lige prvaka osvojio, gospodin...kaže šta misli, iskren...zato ga svi i mrze...da svima liže š.u.pak, svima bi i bio drag. Šta si ti uradio u svom životu, osim što vrijeđaš uspješne ljude, kompleXašu jedan.
Ovo tebi fali... http://www.youtube.com/watch?v=rY0IG6uvpMo
REČE PROLUPALI SIJEDI PORTUGALSKI FIRAUN I OSTADE ŽIV.IMA VREMENA KAD ĆEŠ SE LEŠITI U KAFANI UZ FADO,DOK UŽARENIH OČIJU,PREPUNIH SUZA I SA 546-om ČAŠOM KAO U BUNILU BUDEŠ GOVORIO...MESI...MESI...MESI... P.S.SMRT REAL MADRIDU I MURINJOVIM NOGOMETNIM FAŠISTIMA.