Večeras derbi Željezničar - Sarajevo
0
Niko ne pomišlja na mogući poraz, sve miriše na spektakl
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato što si glup, ovo je gradski derbi, najveća utakmica u Bosni i Hercegovini, čemu derbi bez navijača, zbog kog se igra fudbal?? ovo nije Lištica, nije Banja Luka kao što misle ljudi iz komiteta za (ne)normalizaciju...
Idemo razvalit male plave komšinice, iako oslabljeni (bez prisustva Hordi zla), FK Sarajevo će da razvali populranog \"želju\". Plus, ostat će bez novčanog prihoda koji bi dobili prisustvom navijača FKS. (10KM * 3000 = 30000KM) Samo zbog ljubavi prema bordo boji! 0-2
Live Prenos tekme na www.sportp2p.eu :)
Da li neko zna gdje big mogao naci live stream derbija? Hvala unaprijed.
kad ciganki malo masla das ona i g u zicu maze sa njim,sta vam je sta ste se upalili,necete se ni pedlja pomjeriti ne vjerujte u bajke.
Drage moje HORDE, ne opterecujte se time sto nam je \" zabranjen \" dolazak na Šugavicu... to je jdina šansa da ti mali manijaci se dokazu...ovako kad smo mi tu nemaju nikakvu sansu,a mi smo se davno davno dokazali i cijela drzava a i šire zna ko su i kako navijaju HORDE ZLA...!!! ULICAMA GLAVNOG DRAGA HORDE ZLA VLADA... !!!! JEDAN DRAG, JEDAN KLUB...!!! BITI SRCEM VEZAN U TOME LEŽI SNAGA...!!! PS. STA CE DRUŽINA S JUZNE PRUGE S DVIJE TITULE IZ BIVSE JUGE!!! veliki pozdrav za sve HORDE ZLA iz cijelog svijeta !!!
Imal prenosa da gledam ovaj skup imbecila koji se nazivaju sportistima?!
odgovori sad
PITAJ ME TO VECERAS OKO 7, RADO CU TI ODGOVORITI, HAHAHAHA!!! DOSTA VAM JE AMAR POKLANJAO ONIH MERHAMETLI 0:0!! IMA DA VAM BUDE KAO ONDA KAD JE AMAR RASTURIO DERBI, KADA STE LANCANE SUDARE PO TERENU PRAVILI, HAHAHAHA, 0:3!!!!! VECERAS VAM TRICA NE GINE OPET! CAO GOV.NARI!! HAHA!
@pitariiii !!! - kad ste nas zadnji put dobili na grbavici?
@@@sax mozda zato sto vi sve ukupno imate 3 pjesme(od cega su dvije - salalalal ka. .rina, i da me vidi babo) a mi 303 ;) a sto se tice ko zna ciju pjesmu .... ja se sjecam da ste onu nasu pjesmu (Zeljo Zeljo jeb. .emo te mi), kasnije vi preuzeli u stilu (Zeljo Zeljo volimo te mi)..... zato balavce jedan suti i poklopi se...... Sretno veceras i jednim i drugim .....pozz
STA JEEEE? PRPA, HAMPA, PROLIV SE SPREMA, BOLI STOMAK, AAA? ZNAM, TO SE ZOVE NERVOZA PRED DERBI KAD ZNATE DA JE ZELJU PAR STEPENICA PO SVEMU IZNAD VAS TEPSIJASA!! LIJEPI STRAH, NEKA, BOLICE VAS PAR SEDMICA I PROCI CE... DO SLIJEDECEG DERBIJA, HAHAHA! VOZDRA PITICE!!
treba mevlidu dati da izvede pocetni udarac
jebacemo im nanuuuuuuu
kakv spektakl majku vam vasu
ko da vas ikad bude vise od 4000 skupa :)
SARAJEVO TI IGRAJ I POBIJEDI .... S TOBOM SU HORDE ZLA