Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav svijet je vidjeo otimacinu na djelu, nebrinite hrvati niste sami.
Čak je i BBC komentarisao sudiju.
sad znaju kako je nama , mi smo navikli da nas podkradaju , godinama unazad nas jbu sudije u mozak bez razloga
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
kino zivo hahahah...odglumi penal pa se zahvaljuje bogu ....ahahaha
Pa mora nas balkance neko zajebat,kolk god mi dobro igrali...Ne zasluzena pobjeda brazila i nista drugo :// A sudija ni slucajno nije mogo napravit gresku pa nasim hrvatima neki penal svirat
Imali su veliku inspiraciju protiv Brazila a ove dvije dabogda da dobiju i da tako odigraju.Bosna je puno bolja od Hrvatske reprezentacije.
Razumljivo je da na SP treba da ucestvuju sudije iz cijelog Svijeta, ono sto je cudno da utakmicu otvaranja znaci jednu od najvise gledanih FIFA dodijeli jednom sudiji iz Japana, pored jednog Rizzolia, Kuipersa, Brycha pa i Webba, upropastili ste velikim dijelom utakmicu i sam pocetak SP
Morali su domaćina pripaziti... Sramota.
Samo se bojim da i za Argentinu čuvaju "penal" ako im zatreba.
Ako će Hrvati igrati ovako ostatak prvenstva...moguće da daleko doguraju...a hebat majku onome ko stavi onog sudiju na SP
Realno iskreno sam navijao za Hrvatsku nažalost sve je bilo na strani Brazila pa i pristrasni studija.
Iako navijam za Brazili mislim da je ono sinoc bio spoj otimacine i loseg golmana. Da sam ja Kovac, poslije dosudjenog penala, naredio bih igracima da ostanu na sredini terena i puste brazilce da daju jos 5 golova. Sudijama i prdonjama iz Fife treba jedan takav vid bunta.
1966 Austria pobjednica na pjesmi Evrovizije, Atletiko prvak Spanije , Real prvak Evrope, Engleska prvak svijeta. Da li se sve to moze ponoviti u 2014?
Njih sad imas svukudam od predsjednika drzava pa nadalje , jes da su se malo uredili , zaboravili svoje ideale ali tu su.
Sta li ce tek nama uraditi kad su ovako pokrali komsije????? Bruka ziva a sami pocetak!!!!
Ma nema više pravo fudbala...........Sve sami glumci......... "Zmajevi sretno" ...............
Hrvati su previse pokradeni. Penal nepostojeci i čist gol im ponistise
ako misli na onu situaciju gdje sudjen faul nad golmanom varas se. sa strane se bolje vidjelo da je olic naletio na golmana a to je cisti faul... inace, da su pokradeni od strane sudije, to definitivno stoji.. stanje i sudjenje..
Ko gubi ima pravo i da se ljuti.
Ovakvom igrom Brazil ne može biti svjetski prvak kako mnogi prognoziraju. Hrvatska sa igrom koju je pokazala ima velike šanse da prođu dalje. Sudija je korumpiran k'o Turgut u seriji Karadayi.
Suđenje domaćinsko... Šta ste drugo očekivali... Penal nije postojao a ipak je dosuđen.. Kako reče Mateo Beusan.. sudac je nasjeo... ruka na lijevom ramenu brazilskog napadača jedobar razlog da se svija penal i ako se napadač brazila bacio ko glumac kakav... Realno, Hrvati zaslužili bod protiv brazila... Sve u svemu, loša utakmica bez dovoljno lijepih poteza i trčanja... Jedino je Olić trčao.... :)