Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da stvarno sada treba ostaviti komentare o tome ko je bolji BiH ili Hrvatska bitno je da smo se i jedni i drugi plasirali na SP i bez obzira na neke nedostatke u obje reprezentacije, Balkan će imati ponajbolja dva predstavnika na smotri Najboljih na svijetu.
niko je u pravu, nitko normalan ne bi htio utakmicu sa susjedima, jel kakvi smo mi svi ljudi, to bi nekoliko dana blokiralo unutarnji i vanjski život, a bogami i suživot, u dvije zemlje jednostavno si ne mogu zamisliti što bi se sve moglo dogoditi ako budemo igrali jedni protiv drugih
Svi vi imate Bosanske korijene! ;)
BiH i Hrvatska preko okeana u Brazilu, a Srbi preko TV-a.
Svaka ti cast niko,PRED TOBOM JE VELIKA KARIJERA U REPEZENTACIJI HRVATSKE,NEBI NI JA VOLIO JER BI SE ONDA OPET DIGAO RAT U MOSTARU,HRVATSKOJ I TAKO..
Ne bi ni reprezentacija BiH sa Hrvatskom, jer hrvatski igrači smrde, tako da je u tom ambijentu nemoguće igrat
Ajde odlogiraj se, tako ćeš očistiti ovaj forum od fekalija!
hohohohohohohoho.............Ja sam se borio protiv Ustaša, a sinoć su pokazali da su Ustaše
http://www.youtube.com/watch?v=Aj-HyQzcYbU
http://www.youtube.com/watch?v=Tosf2oGL5xw
Ma tu smo mi negdje...
niko kovac, stariji brat od joseph gordon levitta!!!
Drago mi je da Hrvatska ide na SP. Bilo bi dobro za njih da malo popricaju o ustasama, ideologiji, posljedicama i pozdravima. Savez je zasluzio kaznu, ja se nadam da ce kaznu i dobiti, zbog velicanja fasizma u 'naivnom' pozdravu jednog od najstarijih igraca hrvatske nogometne reprezentacije. Malo, mrvica reda mora biti. Simunic me je iznenadio, s obzirom da je dugo igrao u Evropi. Ovo je Velika sramota za HR repku, a 'izrelativizirace' se ionako.
Ma nije tako. Nemoj ga pravdat. On je glup/pametan kao i svi mi.
kante ste jedni i drugi,argentinci kao da igraju video igrice sa bosancima
a sa srbima kao da igraju rukometa :D
Udarna vijest sledecih deset dana na svim nasim medijima i portalima Niko Kovac ne zeli da igra protiv strasnih zmajeva.
Ne bi brate ni ja, ko bi zivio od ispiranja mozgova po portalima nogometnih "eksperata" Bosne i Hrvatske. I ovako smorise do zla boga. A onda Srbima ce biti dosadno gledati Moravu protiv Radnickog, pa ce doci kao podguzne muhe potpaljivati raspravu izmedju "strucnjaka" Bosne i Hrvatske.
Zamisli onda po Facebooku statusi , samo bi se svadjala bezveze a jos imam prijatelja Hrvata.
@007 točno si dao dijagnozu što bi bilo kad bi bilo, zato bolje ne
Svi: Hajd' u boj, u boj! Za dom sad u boj! Ma paklena množ na nj diže svoj nož; Hajd' u boj! Nas mal, al' hrabar je broj! Tko, tko će ga strt'? Smrt vragu, smrt! Zrinski: Za domovinu mrijeti kolika slast! Svi: Prot dušmaninu! Mora on, mora past'! Nepismenjaci to je povik iz Zaječeve opere Nikola Šubić Zrinski, a praizvedba bila je 4. studenog 1876. u Zagrebu u tadašnjem Narodnom kazalištu, tj puno prije nego je osonovan ustaški pokret
Gana šampinjon oooo :D