Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je to glupa reklama bez vrsajevica
...i visce
...i visce
bezze reklama...nema Dzeke
"U reklami je i Zlatan Ibrahimović koji, za razliku od ostalih protagonista, nosi dres PSG-a jer se njegova Švedska nije plasirala na SP. " ??? iniesta, pique, pirlo nose timske dresove (zato sto su spanjolski adidas a talijanci puma), jeste li vi uopce pogledali ovaj spot? i koliko ste coravi da ne prepoznate dres juventusa i barce kad ga vidite?
"nosi dres PSG-a jer se njegova Švedska nije plasirala na SP" Nosu Adidas, tako i da bi se plasirali, nebi bilo svedskog dresa.
Da. Svedi nose Umbro,hahaha...
...sta se dalje desilo...ja sam pauzirao na Irini Shayk :-O :-(
jos jedan dokaz da samo navijaci fudbalsku igru dozivljavaju iskreno bez profita.sve ostalo je licemjerstvo.
steta za ngoga, finu je karijeru imao i odjednom nestade