Kvalifikacije za Euro 2012.
0
Nijemci milimetar od plasmana
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma lako mi je za svabe,a cuj nijemac covjek bez sluha hahahah
e bas me zanima kako su ovo izracunali..milimetar??? :O
Covjek je djelimično upravu i meni je logično da bude Njemac, ali Nijemac je pravilno šta ćeš koristi Švabo i riješio si problem :)
u tri sata sam se zakocenu cuj NIJEMCI ahahahahahahahahahah koji ste vi NIJEMCI majke mi !
Repka se nije mogla prepoznati u drogom poluvremenu, svaka čast momcima. Ali ako budemo ovako protiv Francuske moglo bi biti svašta :( Prema Aristotelovoj definiciji postavljenoj 3. vijeku p.n.e. postoji pet čula: vid, dodir, miris, okus i sluh. Pa ovog Nijemca ubacite negdje :p
Ša\'e ba lafo vi znate, čekajte tek sam Šljego s Bjelašnice, upisat cu i ja kaki fakultet. Hmmm kako se brzo seljak pohasi i vi ste nedavno Šljegli.
Nane mi moje i tetke Hatidže zbog ovog lektorisanja postat cu kolektor hahahahahahahahahahah
e cuj nijemci hahahahahahahahahahahah odavno se nisam sladje nasmij\'o
Promijenite onaj redoslijed. Valjda BiH ima tri boda više.
dabogda ispali
nijemci su ljudi bez govornih sposobnosti, nepismeni sabani sa 2 i po semestra fpn-a
Valjda NJEMAC, nijemac je čovjek bez sluha