Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
video sve govori, pogledajte, nogomet: http://onlinezarada.gq/?ref=SC6lPfgQc
arapi kupuju čelik
pa ni Turci ga ne bi kupili a kamoli ti bogatuni
Kad dođe liga 10, ode Čelik u Prvu. Čelik vs Rudar Kakanj - kakav će samo to biti derbi.
zašto je NK Čelik? Zar ne bi trebalo biti FK Čelik??
hrvatski klubovi nose NK pa bi neki naznalac mogao pomisliti da je Ćelik hrvatski
Zeničanima je trn u oka Hrvatska a ne Srbija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocelo je polahko. Ocekujem za 2-3 godine puno jacu BHT Premijer ligu a sve zasluge idu FC Sarajevu, a mozda ponajvise "Bordo prijatelji"-ma. Cekaju se i drugi uspavani BH velikani.... SAMO ČELIK!!!!
Oprzen mi mozak..
nece to nikad bit dok ne dodje neki TAN i iskesira se i kaze hajmo bagro mrs napolje sad rade novi ljudi od struke
Nikakav Tan nije potreban. Ovaj model imaju svi veliki evropski klubovi gdje će svi odlučivati o svemu. Dakle, ne 40 gospodina, nego nas minimalno 1000. E ako tada ne možemo ništa napraviti, onda smo svi krivi.
Krezavi klošar neće dati 60 KM da bude član Kluba, a i da bude to nije bitno, većina će donositi odluke. A primjeri koji se zasnivaju na "socios" modelu kluba su: u Španiji - Barcelona, Real Madrid, Ath. Bilbao, Osasuna; u Njemačkoj Bayern Minhen, u Portugalu Porto, Benfica, Sporting, u Hrvatskoj to isto pokušava provesti "Zajedno za Dinamo" ali uz velike opstrukcije Mamića ne uspijevaju. Najbitnije je da sam ti dao primjera kojih želiš. Uživaj. Slobodno potraži na YouTube-u kako izgledaju takve Skupštine. ;) Kasnije to može postati kombinacija socios modela i privatnog vlasništva, ako se članovi Kluba na to odluče. Dakle, NAJJAČI MODEL U SVIJETU se planira uvesti u Čeliku.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)