Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne dajte kozoyebima i prašinarima da unište duh el clasica.
Hoceli pustiti Benzemu da igra?
neće, ide u zatvor.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisu oni vidjeli kako je to kad igraju Sarajevo i Željo
nemaju nista ni vidjet osim boode volova
kec ko dzamija stavljam tri glave dede mi
eh da ih hoce raznijeti sve hahah šala mala
Koji crni četvrti i peti stepen rizika kad Španija od 2004-e ne učestvuje u Iraku i Siriji. Španci se povukli iz Iraka i ne pada im na pamet da više igdje učestvuju na bliskom Istoku od postavljanja bombi u voz prije 11 godina kad je sve ekspolodiralo na stanici u Madridu. Pris.eravaju se.
Stadion Santiago Bernabeu je već jednom bio meta bombaških napada u decembru 2004. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je 191 osoba izgubili život u Madridu nakon bombaških napada. Tada je stadion evakuisan vrlo brzo, a u pitanju je bio ligaški meč protiv Real Sociedada. Nije tacno. Tad je bila samo dojava da je na stadionu bomba. Utakmica je prekinuta kod nerijesenog rezultata i nastavljena nakon nekoliko dana od momenta kada je prekinuta.
Da ne bude vise osiguranja od navijaca XD
Domaci pornici http://domacipornici.blogger.ba/ podrzavaju el classico
Slab ti vala izbor ;)
Steta, sad cu tokom setnje morati zaobici stadion u velikom luku jer nemam karte.
terorizam ce poceti tek nakon sto katalonci poraze centralisticka govna. mislim terorizam se vec desava desetljecima ko god ne misli kao centralisticki fasisticki rezim ali nakon poraza u subotu stanje ce se pogorsati.
Nista bRez Mekte to je pravi ministar nesigurnosti..
Liga od dva tima, ovo je dosadnije od Premijer lige BiH!
Ali nije od Bundeslige. Tamo trenutno igra samo jedan tim. Rekao bih koji ali ne mogu od muke i dosade.
Dzabe ti karta, moras sad vadit chunu iz gaca radi identifikacije :)