Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes momak u Brazilu , sad cemo da te vidimo kako ces da igras u Evropi. :)
100 puta bolje nego u Brazilu, baš zbog toga što je ovdje nogomet najkvalitetniji i najbolji ! Ne brini drug, snaći će se on ;)
Ma vidjet cemo. :) Igrao je protiv Bosne pa nije nesto pokazao, igrao je protiv Barce opet slab bio. :) Al' et' tu je sad Barca pa cemo da vidimo kako ce se snaci. :) ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast neymaru i svemu sto je postigo u santosu - ali ko sto chrisrone kaze - moze tamo prosipat svoje fazone, kad dodje u evropu tek onda treba da se pokaze. Navijam za Barcu od svoje 7. godine i mislim da je on bio totalno nepotreban s obzirom na situaciju u odbrani, a da ne spominjem golmana. Ostaje da se vidi da li ce ovaj momak opravdat svoje silne milione il ce bit ko robinho u realu :)
Ne treba suditi prije vremena, on je dosao u veliki klub i sada je sve na njemu. Talenat je evidentan tek sada treba da pocne pišati krv i derati guzove. Hoce li postati zvijezda ili pak prosjecan to cemo vidjeti.
tesko je kazati da je neko spreman baciti 50 miliona...par godina se spominje njegov transfer...sto znaci da barsa dobro zna kako im moze pomoci....
Isto će napravit kao i sa Zlatanom...On se apsolutno neće snaći u Evropi.Terry, Ramos, Hummels i ostali će ga u džep 'strpat' :D
A to ka zlatan se nije snašao u Barci? Njemu Guardiola nije dao da igra pa su ga prodali Milanu za 19 M eura
Nisam rekao da se Zlatan nije snašao, već da su ga 'ebavali cijelo vrijeme i na kraju je morao otići, doslovno je bio ponižen, a takav igrač..
Ćemo da karamo mame naredne sezone !! aBd još neki dobar golman i štoper i ima da meljemo o5 !! :D
placen je 24 miliona eura, s tim da je barcelona vec prije uplatila 10 miliona kao osiguranje da ima pravo prva pregovarati sa njim, jedino ste tacno napisali za te dvije prijateljske utakmice od kojih ce zaradu od karti imati santos, to je jos oko 2 miliona maks. neymar ce zaradjivati 7 mil eura po sezoni
Bravo Barcelona..!!!
Nikad on nece dostici cijenu Ibrahimovica. Barca platila Interu 69,5 miliona i dala Eto'a. Eto je tada vrijedio najmanje 25 miliona. Sretno mali u Evropi ali neces se naigrati.
vrijedi 20 miliona maksimalno,
Dali 54milona a momak je imao samo godinu dana ugovora, nesto ne vjerujem da je tako :)
Vidjećemo kako će se snaći u španskom / evropskom fudbalu. Hoće li to biti još jedna senzacija iz južne Amerike ili još jedna propast koja će za godinu dvije igrati Milanu PSG - u ili možda u Man. City.
Neymar zna gdje se igra pravi fudbal! Overmars = Barsa = http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/07/14/1382097/marc-overmars-slams-real-madrids-losing-project
A Njemacka ARD na svom teletextu pise navodno da Barca daje 25, a Real 32 miliona. I on se odlucio za Barcelonu. Hehe... Vjestacko napumpavanje cijena
a koji je on k**ac jeste naporni sa ovim deristem!!!!