Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ima veze i Mirza je dobio 10 kila, pa se opet igra vrti oko njega i jos se buni sto ga prozivaju. A covjek koji je bio ubjedljivo najbolji i najbrzi igrac na proteklom Interkontinentalnom prvenstvu u Brazilu je morao izgubiti jos kila nakon toga, e to je poredjenja radi nas odnos prema vrhunskom, profesionalnom sportu i njihov, a Mirza moze i dalje nastaviti s ponosom grijati klupu u NBA-u i samo ovde izigravati neku velicinu.
Sad ima 44 kg :D
Svašta! Koja je sljedeća vijest, Neymar potpisao za Barcelonu? Ni svojih vijesti od prije dvije hefte se ne sjećaju. http://www.klix.ba/sport/nogomet/neymar-na-lijecenju-od-anemije/130804077
Jazuk veliki. :)
Sad ima 32 kilograma.
dobio sam i ja 3 preko ramazana pa nikog ne zanima.
Pa ova vijest je bila prije 7 dana ja mislim..
Jebote ja se ugojio 3 kile pa niko ništa...
Postio čovjek