Kraj sage o transferu
0
Neymar u ponedjeljak potpisuje za Real
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Levante 1 - 0 Real Madrid pa da im pola Barse predje opet ce bit karina :)
dobrodosao u kraljevski klub borilackih vjestina!
e moj \"robinho\" tu ce ti i biti kraj, HALETINA MADRID j.e.b.o t.e o.ta.c
nesto ne vjerujem u ovih 60 ponudjenih miliona. Sanchez 24, Fabregas 35-40 i sad jos fol za Neymara imali para. Pa zar im nije predsjednik laprdo o nekakvoj stednji. Odkud im preko 100 miliona.
I on hoce da se preorijentise na borilacke sportove...
kakav ba levante Real zakon !
Neka ste vi objavili ovu informaciju a da je \"slavni\" Real večeras izgubio od Levantea 1:0 to je manje važno a prošle sedmice ste jedva čekali da objavite Barcelonin remi sa Real Sociedadom.\"Ko se zadni smije najslađe se smije\"
VOLIM REAL!
klozet ili canifa madrid dobi po ckapiju od levantea, hahah, bas me interesuje ko ce smoru sada biti kriv, sigurno najljepseg boli c.m.a.r pa nije mogao igrati.
Madrid HALA.... ALI BASH xD
60M!!? mali mateo kovacic je, ako ne bolji, onda u rangu ovog neymara! + mladi je 2 god! ali da bi \'\'vrijedio\' 60M moras biti brazilac, nazalost!
VAM NE DOSADI IZ DANA U DAN IZMISLJAT RAZNE TRANSFERE PA SACEKAJTE BAR DECEMBAR PRED PRELAZNI ROK PA SUPLJIRAJTE
Ljubomori \"navijaca\" manje uspjesnog ESP kluba.... Znam da vam je vokri, al mojne. Ispada pateticno...
u Levante brate! u Levante...
pa gdje ces bolje od Reala :D
Dzaba im sve dok je kinga Messia i drustva ovi ganciji trofeja vidjeti nece.
koji ces nam ti qrc