Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrli hefendija halaim, bivsi igrac torpeda, nikada nije davao izjeve novinarima, nego je sve sto je imao za reci govorio na hudbi, petkom poslije dzume.
aaa dushe swatke vole se
Zato Ganso lagano u Milan, a Neymar po svemu sudeći prelazi u Real...ko para ima, on ih i troši...a Santos je radnja u koju Real voli navratiti. @ kritičar Chelsea: Ti kao znaš sve o fudbalu?! Ja navijam za Chelsea 15 godina...šta ćemo sad?! Dečko jest duboko u offtopicu, ali ga pusti malo da promoviše svoj webportal, pa koga zanima nek\' se loguje.
@ CHELSEA...
STA BA BOMBARDUJES RAJU SVOJOM INSTANT EKIPOM ZA KOJU NAVIJAJU LJUDI KOJI NEMAJU POJMA O FUDBALU I MISLE DA SE TROFEJI MOGU KUPITI...DZABA TORRES 60MIL ZABIO 2GOLA...PISAM SE NA CFC TEMA JE NEYMAR A NE NSTANT CFC
neymar je odlican igrac i to je cinjenica ne moze on u bas svakoj utakmici pruzati dobre nastupe(to takoder ne mogu messi,ronaldo itd).takoder je istina da on jos nije sazrio i da jos treba napredovat recimo istati u santosu 1-2 god. i onda otici u evropu samo ne treba biti umisljen kao robinho ili neke tamo zvjezdice :D ne treba padati kad god se nekome priblizi.A to oko Juznoamerickih klubova.I tamo ima njih koji su jako kvalitetni koji posjeduju dobre igrace i to je prilicno dobra liga.Skoro bi mu isto bilo kao da npr. u real ode imo bi par nezgodnih protivnika kao Barcu,(Valenciu,Villareal,atletico,Sevillu)a protiv ova 4 kluba se u svakom slucaju kada si u realu moze odlicno odigrati a ostalo su prilicno slabiji klubovi protiv kojih se moze igrati sociedad,rayo vallecano,grenada,betis,levante,racing,getafe.tako bi neymar i tamo mogo prosipati te svoje fazone.Ugl. jos malo treba napredovat i bice fantastican a stvarno ne valja sto ga se ovoliko kritikuje ak je 2 meca odigro !
OVAJ KLOSAR JE SAMO ZA CIRCUSA...VRIJEME CE POKAZATI
HALID BEŠLIĆ NEMA TWITTERA!
Ma on je k.a.r.i.n.a. od igraca... on proda sva-tri poteza nizerangiranim juznoamerickim klubovima i lafo ga zapaze tamo neki skauti.... a jagore od svega toga sto mu je vec slava udarila u glavu pa ne zna sta ce od sebe, mogu misliti kad bi ovaj presao u Real, Barsu, Man Utd...itd... ja mislim da bi cak i spol promjenio..... eno vec ima metlu na glavi...
i džeko ostavlja izjave na twitteru, facebooku, my spaceu,.............itd
http://chelseabalkan.com/
@ dzemo Tvoj je problem sasvim uobicajen u BH drustvu. Pogledate dvije utakmice pa se pravite pametni. Zato je Wenger svima los trener ili Fabregas los igrac. Zato su svi prije za Beckhama govorili da je obicni sminkercic kao sto sada govore za Christiana. Zato se svi nafuraju da cemo lako pobijediti Portugal samo zato smo osvojili drugo mjesto u grupi za kvalifikacije za svijetsko.
@dzemo Ti ocigledno nisi pogledao od momka niti jednu utakmicu u Santosu hebo ovo svi lose igraju ili ga ukucaj na yuo toube pa ces da vidis kakav je dribler
Zvjerka prava kakav mesi kakav ronaldo
đe če ova hijena bolan igrat ligu prvaka pa satrali bi ga ovdje,pokretan levat isto ormar!