Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisam vidio na tvu,.. Ja bih ovdje mislio da ragbija igraju, kakav je ovo snimak.
Me' s' cini mobitelom snimljen tv, nije valjda da nigdje ne postoji bolji snimak?
Dinamo trenutno prvi u grupi :-)
najjaci, jos jaci od Vugdalica, je onaj sudija na OBN-u (mislim da je predsjednik sudija BiH).....jao lik zive veze nema. kod gola Barce opfsajd na milimetar, pravila su jasna, u dvojbi ZA napadaca....i ako je mozda bio ofsajd na mm, sudija to nije mogao vidjeti......ovaj komentarise greska sudije jer ovo MORAO vidjeti !!!???????? U drugom poluvremenu cist penal za Romu. Nije da podrzavam ovo pravilo ali ako je ruka imalo uhvatila tijelo napadaca onda je penal. Nije ako je u pitanju samo dodir ali su Nainggolana sa obe ruke "uhvatili"....ovaj tvrdi kako to nije penal.
Ovo je kardinalna greška golmana. Igrač koji je poslao loptu ni u snu nije sanjao da će postići gol. Ovo se zna desiti i boljim golmanima od ovog tikvana.
majstorija i to je sve od vučice, Barsa ih je ubila posjedom i igrom
džeko je odigr'o fenomenalno... im'o je tri, četiri passa za pet... svaki zračni duel je dobio i možda je dva, tri dodavanja fulio... to što je roma imala posjed lopte 20% to je druga stvar.. .sem toga džekson je na sebi drž'o bar tri igrača... niko mu nije dod'o lopte jer nije ni mogao kad je nisu ni imali... a kao messi, neymar i suarez su pokazali svu svoju raskoš i kvalitet... roma je izvukla bod protiv barce i to je sve što se pika....
joj dzeke ko mrtav konj ,pa potrci bem ti zivot
https://www.youtube.com/watch?v=gxwGyTTMNG4
jo snimak kume
Dinamo, ja ljepote :D
dinamo siluje arsenala
dinamo prska englesku nejač. buhahaha.
da si onaj šećer u ruku i kae ajmoooooooo.
Džeko dragi, pa ti ni trčati ne mereš, odmah kod Tuke na poduku!
Hehe klosaru rimski! AK24
Najbolji go, uopste nije pocetak lige prvaka
u stilu Tine Sven Sušića!