Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'vako ćemo galamit' kad brkini ispa'nu iz premier lige
Možeš misliti kako im je teško,nakon petnaest godina prolazaka grupne faze desio se debakl da su otišli u ligu uefa,baš mi ih nešto žao,da hoče kod nas tako klubovi "ispast"iz lp u ligu uefa!
pitarluk pravi
Besposleni OLOŠ. Što bi rekla Maja... :)O
Sta ces kad je nekim ljudima jedino rszmisljanje, sorc, lopta i kopacke, od toga da ima nesta bitnije? Jok.
UDRI STOKU
ovo garant bilo okupljanje komentatora s klixa na aerodromu
@frtifrtisen pametnice :)
Nemaju pametnijeg posla
Bezobrazno je za nekog dogovoriti da nema pametnijeg posla. Radi svoj posao, a pusti druge neka rade sta zele. Koliko znam ljudi sto imaju dobru karijeru i opet vatreno prate svoj klub. Fudbal je strast a buduci da su muskarci ograniceni sa strašću na jednu ženu onda moramo se istrošiti i na fudbalu :D
@Norvežanin Jel u Norveskoj tako divljacki docekuju ekipe koje ispadnu? ne kaki Norvezanine razguli...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kurblasi