Ne želi platiti odštetu
0
Nestašni Mario Balotelli izbačen iz stana
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imali sta drugo ili dzeko,,baloteli,,imali sta drugoooooooo
Balo kralj
Znas kako kazu \"Ne mrzim crnce ali mrzim crncuge\".
inace ako imas vremena javi se da te malo provodamo kroz crnacke kvartove da upoznas njihovu mudrost,urednost i kulturu i nadasve inteligenciju i miroljubivost hahaha id-iote jedan.
Ja bi rekao da je obratno i da ti nikada nisi izasao iz tvoje rupe inace bi znao sta su crnci i ko su!!!!!!!!!
dino i jos poneki sto komentarisete o Baloteliju vidi se da niste nikad izasli iz vase rupe.Vi ste gori od Hitlera.Bolje vam je da se jos skolujete i da izadjete malo u svijet pa da vidite \"crncuge\" u realnosti pa da se uvjerite da su to ljudi i bolji od vas i pametniji i sigurno nisu rasisti kao vi.Fuj.Gadite mi se.
Djubre jedno crno! I ovo africko govno ima tolike pare a do juce je ljustio sjemenke u Keniji. Ovaj svijet definitivno srlja u propast!! Crnci su ko nasi cigani samo sto puta gori i smrdljiviji!!! sve to treba u gasne komore!!!
ova gorila nestasna haha cuj mu imena mario baloteli
Vlasnik stana: \"Porque tu eres negro.\"
Platit ce niger nego sta nije engleska Bosna pa da svaka budala radi u tudzem stanu sta hoce i to ce da plati troskove suda pet puta vece od ove sume pravi se pametan nigo
VIDI SAD SLIKU PROMIJENILI, DJABA VIDJELO SE DA PUSI!!!!
sax smjesni ste sa zadnjim vjestima prvo mesi sad balo sta je sljedece
nisam rasista, ali kako mrzim ove crnčuge!
MA JEL ON TO PUSI?? WTF