Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Jamak, kad bi vi ulazili u utakmice kao u kafane osvojili bi Ligu prvaka!
Jamak i Svraka mogu popiti ko pola tribine u BL
Dobro ste vi jos i prosli kod nas u B.Luci, bilo je samaranja, kako na terenu tako i izvan! Znaci, u ogradu u tih 24% i ni jedne!!
Djaba se svi vi nadate da ce biti drugacije, ali poraz nas samo moze ojacati. U svakom slucaju, ni titula, ni kup nece doci u pitanje. Jos 14 kola do kraja, i uvjeren sam da cemo drugome na tabeli, a to ce biti Sarajevio ili Olimpic pobjecii minimum 15 bodova. Zivi bili pa vidjeli.
Odluka o prvaku pada u zadnjem kolu na Pecari. A tu se zna da će Široki pobijediti.
A najsmijesniji je onaj komentator na Areni, kad kaze da jamakove lopte imaju oci LOL LOL LOL LOL
pravo dobar igrac sredine terena.
e moj jamak,meni kao dugogodisnjem vatrenomnavijacu Zelje nemozes prosipati tu suplju pricu,meni samo nije jasno kako se ti nalazis u prvih 11 i ona svraka-FUJ
sir osim kajmak nermin NE MOŽETE VI U EVROPU SELJAČIĆI MALENI!!!!!!!!!!!!!
"Lažni bolo" opet se pretstavljaš lažnim nikom i komentarišeš samo mene..., članak govori o Jamaku, a ne o meni :-))))) žao mi je tvojih roditelja.....
mrs iz zelje kretenu i ti i svraka onaj fol reprezentativac ne zna lopte dodati idiota dva, kako si mogao zebu otjerat a ostavit ovog kloca moj osime ccc, idite iz zelje obojica povedite i adilovica, jedini bekric prolaz zasluzio u banja luci, igrajte srcem p.cke pa pobjede nece doci u pitanje, samo znas trcat idiote, idi iz zelje veze o fudbalu nemas. Koliko samo placas osimu da igras da mi je znati?
pa normalno da nece kad vam na klupi ne sjede igraci vec pola nenormalnog saveza i sudija naklonjenim na vasu stranu ebo li vas hljeb samo namjestate alkos ekipa ccc
BOLO SINE, JELI TE SITD VISE, STVARNO SVAKI J E B E N I CLANAK KOMENTARISES U ROKU 10 MINUTA, STA RADIS TI U ZIVOTU? VECEG KOMPLEKSASA BOSA NIJE VIDJELA, PA ZACRVENI SE NEKAD JBT LJUDI TE ISMIJAVAJU 24 SATA, ALI JOK TI UPORAN POKUSAVAS NEKOG ISMIJATI A NE SVATAS KOLIKO JE ZAISTA J A D A N TVOJ ZIVOT, ZAPITAJ SE MALO I RAZMISLI...
Samo se ti tješi Nermine. Igrate kao babe... Nego, ako dvojica Osima opet aktiviraju Vukasovića i njemu slične igračine, opet ćete vi pobjeđivati. Drugačije ništa, slabi ste.
Samo vam tata moze pomoci! Igrate najlošije od svih ekipa koje su na vrhu! Vi bili neefikasni??? Pa sta treba Borac ondah reci- mogli ste komotno 5 fasovati ono sto je tv prenio !
sta hocete, trazili ste albanca u ekipi, eto doveo sam ga! sad ocekujem vecu podrsku. a jamak ce biti kapiten, jer pola plate ostavi kod mene u kafani, zna covjek sta je lojalnost, a izmedju ostalog, moram pocastiti vukasa, vidite da bez njeg' ne ide.
Kako si samo lud hahahahaaaa