Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al montaza tek tako...pa nije PJANIC
Pa nije remi gillard
Remi Gaillard :: http://www.youtube.com/watch?v=17G5u6obrTY&feature=fvsr
fake, let lopte nije prirodan, imate na netu milion ovakvih stvari.
a jeli iko primjetio kako se na prvom snimku onaj kreten sto \"snima\" smije, k\'o da mu je neko jaja gnjecio XD
Nije fake, bio sam prisutan kad je ovo radio na kalifornijskoj plaži.
Bolan fake ili ne, stani u sesnaest metara gdje hoces Beckham ce te u glavu pogoditi s minimalno 30 metara udaljenosti. To je CINJENICA. Ima najbolji pas od svih igraca, i dan danas.
sjetih se reklame sa ronaldinhom i kad pogadja precke, bilo je majmuna koji su kontali da je to fakat.
Cuj montaža haha Pa Beckham te moze pogoditi u trepavicu
@JA e nek\' si mu objasnio
Ako si ikad pokusao pimplati plasticnu flasu trebao bi znati da moras svaki put pogoditi centar teze, odnosno dio kraj sredine koji je malo blizi prema cepu, posto je cep tezi. Nisam siguran gdje treba kod kopacki ali zbog njihovog kompleksnijeg oblika garant ih je skoro nemoguce ispimplati par puta. Jos se sjeti u kakvom je mracnom prostoru snimana ta reklama kako se kamera podize iznad koljena kad pocne pimplati stopalima sto i jeste najtezi dio i sam mozes doci do zakljucka da je to namjesteno.
Ma ja mozes ti pimplati i kopacke sa kramponima svojim dupetom.
imam ja video gdje i dzeko isto ovako ubacuje al bez montaze...!!
a sto je najgore niko mu ba nevjeruje
montaza se najjasnije vidi pri sutu na trecoj kanti - udara suhi list prema lijevo da bi na kraju lopta pala kao da ju, u najbolje slucaju udario punom - okomito i to sa desne strane :)
čuj fake messijevo pimplanje kopačkom :D pa ono mogu i ja :D HAHAHHAHHA :D de saberi se pa pričaj nešto :D
BMK