"Pripremao" se za utakmicu
33
Neobičan potez Meksikanca Marca Fabiana
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
like a boss :D
fakat je majstor, nema sta..
UKUPAN PROFIT 22 750 I 6 500 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! STANJE NAKON 80 DANA: 33/43 POGOĐENIH SINGLOVA GDJE JE PROSJEČNA KVOTA VEĆA OD 2, ŠTO JE BLIZU 80 POSTO USPJEŠNOSTI ZASADA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn.
Ima par godina kako je Ibrahimovic snimljen da radi isto ali na jos fascinantniji nacin... Dakle, izmisljanje tople vode...
mnogo tezak potez u pm ovo sam radio kad sam mali bio jos po 5-6 puta je pimplam pa u usta
pu gade ko te dade
ciganin, al najlepši
E brate sve je to lijepo, ali što je vrati nazad u usta.