Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je očito došlo do nesporazuma, navijači su željeli da im poklone stolice za "evropsku Grbavicu" ali su igrači Želje to krivo protumačili.
Hahahaha je*i malog zeljicu
@ja tvoju mamicu i zenicu nemam sestricu kad te vidim uvalicu ti ljevicu razbicu ti usnicu hoces jos koju rimicu djevojci ti ispuniti ribicu popusis mi kur*inu hahahahaha zeljo evropa stolice hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e moj Zeljo ne moze nista na silu
@enesSA ne moze prijatelju. Mozda moze na Grbavici i u Sa gdje se navijaci medjusobno ubijaju i tuku ali u ostatku BiH ne moze.
Ovo samo mozes vidjeti u zimbabveu i bosni, da se igraci tuku sa navijacima i redarima... Sramota za zelju, svima disciplinske mjere!
Kada se malo bolje pogleda, sramotno ponašanje pojedinih osoba sa obe strane. Zaista ne mogu da shvatim čemu tolika mržnja. Svi smo mi jedan narod, svi mi živimo i zarađujemo kruh u jednoj te istoj državi. Pa zašto da kidamo stolice sa NAŠEG najboljeg stadiona? Zašto da se dešavaju sukobi među navijačima, kada oni istinski Manijaci navijaju za Sarajevo u kvalifikacijama za EL/LP, i obratno? Nisu dovoljne nemile scene u ratu, treba međusobno da se tučemo? Nas izgleda samo nedaća ujedinjuje..
klošnje sa šugavice.
ko je sisata pjevacica sa slike na krizaljci
Kjosevski sila zeljina ,,,golmancina krkanska ...mater jebbo on svoju siledzijsku...udarati ekonoma-redara...pa to je dno dna...fuj djubrad
Gledaj strumfova seljackih gledaj ti scena....jel to taj Evropski kurcevi klub? Koji su ovo glodari od igraca....fuj BRAVO CELIK ,NEK STE POKAZALI OVIM GLODARIMA GDJE IM JE MJESTO ! Pozdrav od crveno crne brace iz Tuzle! Fukare su uz vas ! -fukare TZ-
Ovako je i Dzeko poceo...al zamal
Europski klubovi Zeljo i Celik, Spanci da se postide kolika su to gospoda.
jad od ekipe je ovaj Seljo, kad ovakvu stoku ima koja nosi njihov dres, stidi li se uprava ovih majmuna?????
@Alinho j*beo ti majmuni mater
Jedino evropsko takmicenje koje ce se sljedece godine moci gledati na "Evropskoj" Grbavici ce biti takmicenje u gadjanju glinenih golubova.
MALI PLAVI DRZAVU NAM BRUKAJUUUUU!!!!!
Fuj Fuj Fuj, ljudi su nas pošteno dobili na terenu , kako tako dobili su nas, to što nam je gol poništen je do sudija, al' ovo je dno dna, šta radiš ti Beganovicu dijete drago.
Hajd' da je neka liga pa da je tu bitno ko ce u Evropu, ali fudbal koji prikazuju nasi klubovi ne bih gledao dzaba. Trerbalo bi mi debelo platiti da odsjedim dva sata i grizem krac od dosade. Zato ne mogu da shvatim debilne 'navijace' koji koriste svaku priliku da istresu frustraciju koju inace ne smiju istresti solo nego iskljucivo u coporu. Mislim da bi svi trebali biti zadovoljni da imamo repku koja ce se uvijek vrtiti tu medju tridesetak, a ovu klupsku talasiku zaboraviti.
Cigani zenicanski ... Najzesci
U ovoj Zenici uvijek sran*e i belaj?! Selo od grada.