Steve McClaren tvrdi
0
"Nemam nikakvih problema s Džekom"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steve McClaren tvrdi da nema nikakvih problema s Džekom problem mu je punica .
Zgutice tebi nas Dijamant po familije samo jos jednom izmjenu napravi.
Nesmije kuhati sa Džekanom bez njega je gotov
Pa nakon promasenog jedanaesterca i igre kakvu je Dzeko pokazao trebao ga je poslati na tribine a ne u svlacionicu..dzekson je ispuho ko dusica od fudbala..nista vise od njega
Drugari Evo našeg starog poznanika i priče o Džeki ! POSLAT CEMO VOJSKU ŽVALJO JEDAN ŽVALJAVI, OSLOBODIT ĆEMO NAŠEG DIJAMANTA !
Dzeku je izveo ranije da mu ne kisne gloova.
OVO BI MOGAO BITI PUT NIZBRDO ZA EDINA.KOLIKO SE SJEĆAM OVO MU NIJE PRVI PUT DA SE KOFRČI .VELIKI JE TALENAT ALI SE TAMO NE TRPI DRSKOST .
Dzeku ne moze prodat ni Chuck Norris
Treba Dijamantu jedan dobar degenek... kakvo je to ponasanje..
Moj Stevane Nc Larenu, ostavi mamlaza bosanskog nekultivisanog na klupi za rezerve. Taj do pameti ne dolazi. Da se i u bosni zna ko je sef, bilo bi bericeta.
još nema niti jednog komentara? čudno