Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo vam pika mater, misevi pikini sto ga davno niste istjerali? sad mu nadjite drugu cuclu da cucla. neka preprodaje karte za cinestar, kao sto je prije rata ispred kino zvijezda zaradjivao za kiflu. klosar.
@vinja samo monstrum moze na monstruma
@vinja samo monstrum moze na monstruma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRUKA VELEZ NE ZASLUZUJE OVO , SRAMOTA
ZRINJA !!!!
raspadaju se po šavovima kako su i zaslužili...Čestitam na raspadu sistema hebo vas Gošk u pakas!!
Ma brato, i jes sramota kad moraš u selo (Vrapčići) na stadion, a svi navijači ponosni Mostarci. Gasi
Stanite ba ovdje svi znaju krivca a niko guzovima ne mrda.
Jeste li potrebe za HITNO KREDITA AKO DA ONDA WILSON EDWARDS KREDITA Company je najbolje mjesto za postavljanje tvoje KREDITA jer kad sam bio u potrebi za KREDITA pre izvesnog To je bila velika kompanija koji mi pomoći da mi je obezbedilo KREDITA možete se obratiti danas ih ZA VAŠ KREDIT možete doći NJIH putem e-pošte ([email protected])
sada shvatam onaj natpis kada prolazis magistralom kroz mostar: velez do groba...
Gdije si Bajeviću-prinče sa Neretve, gdije si Vaha- imaš li daha, jer ovo su bile posljednje "tekme".Sram nek vas bude.
sta ima njih da bude sram. trebalo bi da oni uloze svoje zaradjene pare u velez a poslije da ih pokupe pika i tanovic. preko veleza i kladare su se prale pare to znaju i stiglici mostarski.
ovo nije vise pitanje Mostara...pitanje od nacionalnog interesa....Velež je sinonim za uspješan klub u bivšoj Jugi... podrska iz Zenice!
E lopovi i Velez ugasise , Ja iz Sarajeva pitar a tuga me strefi
E lopovi i Velez ugasise , Ja iz Sarajeva pitar a tuga me strefi
Nek im pomogne mali seljo, i tako mu se naguze svake godine dva puta.
Zar velež nije igrao sa komšijama ujama prijateljsku utakmicu na Koševu poslije rata. Pa nek im komšije pomognu. Klub koji je više puta ispao licemjeran, pokvaren, a ponajviše lijen i pun kukavica. Ništa bolje ne zaslužuje.
sta su ti nasi....ni jedan fudbalski klub ne mogu da imaju....nema od te drzave hljeba...birajte ih dalje....
svaki klub koji se nemoze financirati treba nestati tako ce se dobiti na kvaliteti a samim time i smanjenje broja klubova ,*ebote bosna i hercegovina ima koliko to 18 klubova mislio sam reci klubcica realno bi bilo da bude samo 10 klubova i to je to
A jesu smiješni ovi navijači Svinjskog koji su se preko noci prodali , počeli komentarisati nešto gasi se velež samo zrinja i ti retardirani komentari, pa vi nikad nećete biti bolan prva asocijacija na Mostar, kad neko pomene Mostar odmah mu naumpadne Velež.... e Veleže Veleže što te uništi glupa uprava, sretno nadam se da ćete se izvući.
HEBO vas Velež, Juga i komunisti # Hrvati # Bog # Sloboda # Herceg Bosna # svoj na svome # Bosna # Hercegovina # Zrinjski # Mostar # živio život