Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se sjetim, PES 6, samo adriano, samo inter i sut...svaka go. uzrok nebrojenih svadja i rasprava oko pesa :D Moze inter, al izbaci adriana
hahahahaha istina
Upravo citam i govorim u sebi kakav je on sut imao s svake pozicije gol :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad se sjetim njegove ljevice ouu !!
Da nije papak otisao za drogom i provodom danas bi uz Messija imao ubjedljivo najbolju ljevicu.
Je li ovo četveroligaš znači da se u četiri lige takmiči istovremeno?! To je onda bolje od prvoligaša. Najvažnije je da nije četvrtoligaš.
glaj debelčog smrada pjandure narkomana sta vec nije ccc
Moralo mu se to dogoditi,previše se zajebavao.upropastio je karijeru.
zalosno sta pare urade sa covjeka a bio je jedan od najboljih napadaca, dosta je podsjeca na balotelija
Novinaru, kladim se da zaradjuje 50 puta vise od tebe,,,
Debeljuco nije ni za njivr
njive*
A sta je s tobom=?
...Adriano prodire po lijevom krilu, trikovima...jednom, dvaput oslobadja se svog cuvara, lopta u kazneni proctor...Zlatan Ibrahiomovic "hvata" centarsut Adriano-a, i na spektakularan - valjda najspektakularniji moguci nacin, stilom koji je gradacija, perfektna mjesavina pokreta umjetnickog klizaca, balerine, tae-kwan-do zahvata, ..., ko zna jos cega, neodbranjivo salje loptu iza zbunjeno-nemocnog golmana Bologne -u dio gola gdje se spajaju precka i stativa. Inter-Bologna, pogledaj. I vjeruj!
respect zato što i dalje igra iako ima 99 unučadi