Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta si se digo' ?? Ohladi malo seljacino.
Nije on kriv što Džeko neće kile već samo hoda po terenu.
Dzeko kad ne da gol na utakmici odmah sledeca na klupu a Negredo je 5 utakmica zaredom bio bez gola ali je svaku igrao, i sad mu se potrefio hat trick protiv kilavog CSKA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni je apsolutno zanimljivo kako niko nevalja samo džeko valja, dakle Mancini je žabar koji ga mrzi. Pellegrini supak koji vise vole igrače španskog govornog područja, Negredo je seljačina jer kad igra zapne po terenu, bori se i trči ko lud, Tevez i Aguero su sebični jer više oni vole dat gol nego naštimat Dijamantu loptu tako da ovaj samo nogu postavi. Navijači Citya su ublehaši jer ne vole igrača koji hoda samo po terenu, mrze ga što je Bosanac. Svi su retardirani i ukrivu, samo je Džeko bezgrešan i upravu.
dabogda ti svaka dala za taj komentar, potpuno si upravu, slazem se sa svakom recenicom, ali je problem sto nasi slijepci to ne vide, dzeko je pravi primjerak za bosance i nas mentalitet, samo se ispijaju kafice i sve se kuka nema se, ne valja ovaj, ne valja onaj, a niko ni kile posla nece, da nam je sve na gotovo da dobijemo
Messi bi mogao igrati dobro u bilo kojoj ligi na svijetu",messsi car
NjV obaviješten da Jezuiti i dr. neprijatelji Bosne namjeravaju zloupotrijebiti sutrašnji navodno nekontrolirani (za Evropsku svemirsku agenciju PRVI nekontrolirani od 1987!) pad satelita GOCE, za koji se zna da mu je zadnjim preletom Zemlje zahvaćena "slučajno" praktično cijela Bosna i da mu zvanična računata projektovana orbita "slučajno" završava baš na potezu - Bosna-Libija!; podsjeća da je ova informacija utoliko vjerovatnija ako se zna da se praktično svaki satelit može uz neznatne troškove kontrolirano navesti da padne u okeane (preko 70% površine Planete) što je praksa već 25 godina, a eto sad se nama poslovično "naklonjeni" zapadnoevropljani dosjetili pustiti jedan satelit da onako tresne od Zemlju, "za raju"...; Zadnji preleti GOCE satelita preko Bosne, "oko" vremena pada (UTC): Ned, 10/11/2013 07:06:47-07:11:40 Ned, 10/11/2013 08:33:37-08:38:28 Ned, 10/11/2013 18:24:30-18:29:48 Ned, 10/11/2013 19:51:51-19:56:02 Pon, 11/11/2013 07:52:42-07:58:33 http://is.gd/sW9lTx
ja nepismenosti brate, čuj mogu zamislit' Mesijev odlazak u Englesku, pa valjda treba doć' a ne otić... cccc ne igra trenutno u EPL!
Hvala ti sto si sa nama svima podijelio svoje zamisli.
treba biti realan i priznati da dzeko pati od nedostatka, nazovimo to, entuzijazma u igri, i fizicki vidljivih losih dana. mora se vise potruditi, nametnuti zalaganjem, trcanjem, otimanjem lopti... kada postigne to, a onaj peder ga opet ostavi na klupi, e onda mozemo pricati kako treneri mrze dzeku iz samo njima poznatih razloga.
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA hehehehe
Sve znalac do znalca.Messi kao najbolji planetarni igrac koji ima takve fizicke i tehnicke mogucnosti ne bi se snasao u drugom timu hahaha.Smijruija.Igrac koji je u stanju nanizati 5 igraca i zabiti ili gurnuti loptu kroz petoricu.Messi je genijalan igrac koji gdje god igrao najbolji je na terenu.Mnogo pratim Argentinu i mogu reci da djeluju zaista mocno sa ovom novom ulogom Messija u posljednjih godinu dana gdje zabija mnogo a uz to asistira jos vise.Samo kada vidim kakve je on panjeve napravio igracima sve mi bude jasno.Upravo je on najzasluzniji za ovaj uspjeh Barcelone jer je u stanju jednim potezom promjeniti tok utakmice.To nisu mogli mnogi samo izabrani ;)
Gentlman1 odlican komentar si napisao. Dzeko trpi ponizenje zbog glume deda mraza i grijeha sa onom djevojkom,javno se grijesi i odmah stize ponizenje od smradova kakv je negredo,telegrini i slicna ciganija. Telegrni isti cigo sakupljac zeljeza za otpad. Kako posijes tako pozanjes.
Messi da ode u Englesku pa da mu se zgadi fudbal po stare dane, ma bižite luđaci...
mesi da dodje u bilo koji drug klub,on bi se gubio ko abdest,