Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...čekaj,čekaj..AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Zeta zalutala , hahahahahahaha,ooj ooj plač hahahahahahahaahahahahahahahahahaha 14:0 . Iskreno ja sam mislila biće najviše 10:0 ali to samo Zeta može . Ko visoko leti , nisko pada hahahahahahahahahahahahahahahahaha
PSV - Zeta 9-0, 14-0 Je li ovo stamparska greska ili....? Pa koliko bi onda zijanili oni nesretnici s koseva.... :))
jao jao mogu misliti sta bi PSV pocinu Sarajevu kad su Zetu ovako ponizili ... ;)
Hajduk - Inter 0:3 Inter - Hajduk 0:2 Vaslui - Inter 0:2 Inter - Vaslui 2:2 Tko je ovdje lud? Samo jos neko da kaze da Italijani ne vole stimati utakmice da su fer plej ekipe,nema problema. Neko je par milioncica zgrno na ovim kako da kazen iznenadjenjima. Smijesno.
Zna li vaš \"novinar\" napraviti naslov ne koristeći riječ ŠOKIRAO? Rodick šokirao, Slovak Križan šokirao, sad i Neftči šokirao. Očekujem članak s naslovom \"Jutro šokiralo dan\".
zna li neko koliko je igrala ona Zeta sto je izbacila sarajevo