Zbog vrijeđanja sudije
3
Nedved suspendiran do kraja januara
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On i ne sjedi kraj Contea,sjedi u lozi pored agnellija! FORZA JUVE!!
FINO ALLA FINE ! FORZA JUVE !
Ponovo mudri klixovi prevoditelji vijesti... Nije mu zabranjeno da bude na klupi, vec da bude uopste na stadionu! Dovedite nekog ko blje govori taj engleski majka mu stara... blamirate se uporno...
Juve, storia de un grande amore, bianco che abbraccia il negro...
Sudija retard,ostetioo nas jee dobroo u toj utakmicii!
Ja bas pomislio evo opet zaigrao Nedved. Steta!!
juve jaci od sudbine!!!! forza juve grande amore
kralj....
Clan uprave, a zabranjeno mu da bude na klupi... Pa sta ce clan uprave kluba na klupi? Bistri li ste
haha Koja je ovo legenda. Znaci ne igra vec tri-četiri sezone na terenu ali čovjek se pojede na tribinama i kad vodimo i kad gubimo. Fakat, ogromna količina ljubavi prema Juventusu. Grande Pavel! Jedna rečenica koju je Pavel Nedved rekao na gostovanju jednom od televizija. "You can live without football, but not without Juventus!"
vazda bio zivac
zar ova legenda još igra
Nedved, Xavi, Scholes, Pirlo... da me neko u8ije ne bi mogao odabrati najboljeg...
medjedu zabraniti rad u nogometu