Miroslav Ćiro Blažević
0
"Ne znam još ko će biti na golu"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
salihamidžić je povučen na tatu. a kako da mi kupimo ulaznice kad ste ih samo po ovim muslimanskim gradovima distribuirali?
najveca sega su ovi sto kazu da je ibricic dobar, pa da je toliko dobar ne bi igrao u hajduku, a hajduk je njegov vrhunac. lik ne moze trcat vise od 60 minuta, a u brojnim situacijama dzeko ga na koljenima moli za loptu
ibricic je dobar igrac i u punoj je formi, vidjet cete ga za par godina mozda u arsenalu, sto se tice bajramovica mislim da je povrijedjen, istina treba zvati muslimovica, hrgovica, isto i medunjenina treba probati, i definitivno vratiti bracu zasluzuje mjesto u prvom timu i po kvaliteti a i po zasluzi mada ga mnogi nevole neznam zbog cega navodno nije ginuo na terenu kao sto je ginuo za bayern pa i nije bas imao skim da i igra, isto tako nije se nikada namecao tip je povucen takav je karakterom nelize nikome dupe, u punoj je formi i jako je dobar u juventusu
Pa Ciro pobogu brate,sta ce ti ti taj Trucko Ibricic,pa taj nije ni za hrkljusa Sta ti je sa Muslimovicem,Bajramovicem,Hrgovicem.Ovako nije dobro,poceo sam brinuti pravo!!!!!!!!!!
ljudi sta je sa misimovica? sto neigra nas legenda
Nemanja je kiks golman mada razumijem pomalo i Ćiru..ja bih ipak stavio Begovića..ovaj Nemanja ionako ne brani nigdje već par mjeseci..osim u repki...
sretno momci u oba meča :)
PRODAJEM KARTE ZA TEKMU BIH-TURSKA 062/454-358
ovaj ciro fakat nije normalan, ne zna ko ce mu stajat na golu!!! pa koji je to papak a zna da ce mu trupko (ibricic) igrat makar i sa slomljenom nogom. ibricicev vrhunac je hajduk, ne moze on bolje. svaka cast mu za onu utakmicu u belgiji ali to nikad nece ponovit. a vladavic je i puno brzi i manje sebicniji od ibricica.
@U SLAVENE JAVISE OVCE TVOJE NEMOGU BEZ TEBE HAVERU KO GOD POBJEDI NŠ JE JEBAJIGA ŠTAŠ
Vidis kako se ti brines i navijas za svoje...krv nije voda,zna dobro tvoja prababa kako ture dere.....da nije bilo vlahinja nebi turci toliko vladali...vlah uzme kuburu i pobjegne u sumu u ajduke a vlahinja odmah rasiri noge i zove Mustafu da joj ga zavuce a zauzgred oda gdje se vlasina krije i skine mu glavu....sad ti uzivaj i navijaj...
Stavis li Supića na gol upucaj se odmah .... Asmir je No1
bio bit da je bolji..ali tu su jedan dzeko i ibisevic. Ibricic je sjajan momak koji je protiv belgije pokazao koliko je vrijeda...ja se vise pitam sta ce mu vladavic, ipak momak nije standardni u salcburgu..ali eto zna ciro sta radi :). PS: Vi papci kojima bosna nista ne znaci odj... te !
ti si U baš bolestan. Pa znaš da Turci na Balkan nisu žene dovodili pa ti razmisli ko ti je čukundid
Taj film nećeš gledati, a što se guzhenja tiče tebi izgleda nije bilo dosta 500 godina ka.ranja ili ti se možda osladilo?