Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti stručnjaka što savjetuju Stivena Gerarda, nemojte molim vas, ne valja besplatno dijeliti tako \"dobre\" savjete, vi to počnite naplaćivati, ili još bolje otvorite agenciju za savjetovanje, sa imenom NEVIĐENA KOMEDIJA!!! Retardi jedni. @ united. Potpuno se slžem! A za ostale retarde: Postoje stvari koje se ne mogu kupiti novcem, a to je privilegija da igraš u ELITNOM KLUBU, LIVERPOOL-u! Stivie G uvijek si bio legenda Liverpoola i Anfielda i ostaćeš zauvijek! you will nver walk alone! Never, never, never!
pojma ti nemas, kretenu!!!
\"jer kad taj dan dođe\" - ova mu je najjaca .... on fkt konta sa Liverpoloom osvojit ligu :D
Sve je to fino Stevie, ali moras i ti koju reci za dovodjenje pravih pojacanja u veznom redu, jer ako ovako nastavite ispascete iz lige.
zato si smeće od igrača.levatino griješ klupu u Liverpoolu
tako se voli svoj klub rijetki su klubovi kao united i liverpul u kojima jos uvjek ima tradicije i starog dobrog fudbala a ne kao ovi sto razbacuju pare i svake sezone drugi tim neznam kako neko moze biti simpatizer čelzija, sitija reala i sl.
Gerrard je odlican igrac, a ti si propo glupane!!! A Chelsea zadnjih 10 godina uspjesan klub, ne znam gdje su do tad bili!!!!
Pa tooooooooo Stevie legendoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
ahaha....a et nek si ti uspjesan hahahahaha ..koji bot
zato si propo, i ti i glupi liverpool