Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape je bio najbolji igrač PSG-a svih vremena,Pape je bio najbolji trener BiH svih vremena,najbolji naš igrač ikada...JEDAN JE PAPE!
A kakve on ima veze sa ovim danas? Čovjek je postao legenda prije 40 godina.
Samo glupan i kompleksas moze reci da Safet nije Bio igracina.Da je Francuza dosad bi napravili Film o njemu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E Safet neko bi ti podigao spomenik, al bosnje gledaju da se uvale u kakvu komisiju,tender uzmu i clanarine da uberu i da pricaju kako je samo njihovo najbolje i da oni znaju jedino sta rade i pljuju po drugome.a istina je da kasnimo 20 godina u svakom smislu..pa i fudbalskim....
pa i on se nije skido sa selektorske plate ... 0ajserom ga odvaljivali od funkcije zbog 15000 maraka
Svaka ccast za madjionicara. jedino mu je mesi u rangu.
VELIK SI SAFETE!
Jedan jedini Safet Susic...
Pape pape pape susic
Najuspješniji selektor BiH??? Nastavio samo što je Ćiro napravio... i to je još pod njegovom palicom se počelo uništavat!
jedino njemu dati da vodi savez 1 000%
Kasablije su otjerale Papeta zbog jednog kiksa.Smetalo im sto nosi trenerku, sto bira igraxe po svojoj volji, sto ne slusa novinare i menadzere. Kasablije su otjerale Papeta i dovele Trojku na vlast. Više pameti ima čoban na Bjelašnici od prosječnog kasablije.
Majstor, najbolji igrac sa ovih prostora ikad!
Pape je Legenda,No najbolji nas Igrac ikad je Dzeko.To Govore Trofeje i Golovi.Pape treba biti Predsjednik Saveza.Ali najvise zasluge za Svjetsko ima Osim.To.mnogi zaboravljaju.Cim se razbolio krenulo je sve opet po starom.Pape kao Trener nije sad neko ime.Klubove koje je vodio su nista specijalno.
Volim Papeta ali na ovakvoj manifestaciji se morao ošišati.
Dobro si pape proso da ti nisu zutu traku dali.
to je jedini selektor kojeg je repka odvela na mundijal i jos ga pocastilo masnom otpremninom.... obican smetljar.... nikakav ni patriota.... ogranicen ko stala a znao je bit arogantniji od murinja koji nikad nije igro fudbal....
skrbaviadminfutavac, on je dobio nogu i otpremninu jer su ga poslije SP zbog Ibricica bojkotovali Dzeko, Miske i ostala nijhova ekipa, a kojoj je najbitnije bilo zderanje cevapa kod brajlovica i vucanje po kafanama!
Sto bi rekli francuzi Safet Susik
Upropastio ono sto je pokojni Ciro izgradio.
gooUser1686212718, pitaj Dzeku i Misketa ko je upropastio!
Statistike govore da je on jedini sa reprezentacijom izborio neko prvenstvo. Mozda mu se poklopilo, mozda je bila i sreca, ali svakako golemo. Ne treba se zaobraviti da je i Mesa izborio jedini pehar na Kirin kupu i to sa B timom. To samo govori o generaciji koju smo imali i koja je mogla i vise da postigne, samo da je bilo vise discipline i manje rodbinskih veza.