Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj mi dres,daj mi trenerku ma daj ti kitu,mršššššššššš;)
MA STA STE OCEKIVALI PAPAK IZ SARAJEVE MISLI SVE RJESITI SA JE I BE. TAKO TI JE TO KAD PUSTIS SELJACINU MEDJU KULTURAN NAROD VIDI SE DA NIJE NISTA U NJEMACKOJ NAUCIO. SAMO GA VIDI KAKO PRICA KAD PRAVI INTERVJU KO DA JE SA ROMANIJE SISO HEHEHE!
ma stvarno me zabrinajvata vi sa portala sarajevo-x.. niti ste pogledali video na youtub-u niti ste procitali intervju na sportbild.de kako treba .. jer da ste ijedno napravili nebiste tako negativno pisali o Dzeki ... taj pijani \"navijac\" mu je trazio trenerku poslje takve teske tekme i kad dzeko se nije obracao ovaj mu je psovao sve mrtve i majku i to vise puta.. ja bi mu zabio pokacku u sta.. ali ne to je upravo tipicno za nas bosance.. uvjek Pljuvati po svome.. ..
Jes ti onaj sto je viko \"Daaaaaj trenerku!\"? E bas nek ti je dao sipak, papucarko jedan. Gledas samo dzabice i kako ces koga ukaljati. Mali bezobraznice.
Dzeko je ispao papak jer tako se ne posnasa profesionalac ali njemu na cast a puno se digao sjetite se samo da je dzeko pokusao da usutka i ciru u autobusu kada je ciro rekao da se muzika ugasi a dzeko kao veliki on htjeo da komaduje ma sve u svemu zalostan lik a ovaj ce mu snimak sigurno pomoci u karjeri ali unazad...
Eto ja vama sada svima mamaru cu da opsujem. Nemojte da se uvrijedite, jer vi ste za mene svi ovdje velike licnosti, a niukom slucaju da se spustite na moj nivo, budite lijepi i kulturni. Ako date 10era duboko cu da vam se izvinem i bicu vas feeeeen, jos ce te primiti pismo izvinjenja od dvije strane. Sifra: Daaaaaj treneeerku!
A sta ces, to su ti balijska posla.
cigaanska posla i vi se nesto iscudjavate?????
O kakvom vi navijacu pricate? Tip je prosjak, doso da trazi para, kad nije dobio poceo psovati. Kakav navijac ba, grebator i bitanga. Eto sta je.
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je smogovski akcent,sirotinja!
Seljaci uzmite frule i zasvirajte. Cobani vidite li da je ovo SARAJEVO-X. Hajte u specijalnu skolu sa vasim junakom retardiranim ili posjetite zenica-x ako ima..stocari iskomplexirani.. Forza Dzekos
DZEKO NE DAJ NA SEBE STA IMA PSOVATI MATER TAJ IDIOT TREBO SI GA NOKAUTIRATI,SELJAK BEZOBRAZNI DZEKO JE MOMCINA POTPUNO GA OPRAVDAVAM NEDAJ NA RODITELJE,DZEKO BOSNI SAMO DAJE NISTA NE UZIMA
Dokaz da je Dzeko izaso iz sela ali ne i selo iz njega. Pogledajte kako se ostali profesinalni igraci ponasaju, za ovako nesto bi sigurno bio i kaznjen
Balkane moj tesko ces se ti rastati od opanaka.Opravdavati Dzeku ili ne znam ti koga za vulgarno ponasanje prema momku koji je mentalno zaostao je za svaku osudu,u evropi bi ga razapeli, posebno kad se radi o Unicefovom ambasadoru.Pogledajte kakvu je poruku poslao svojim navijacima ovakvim ponasanjem da se covjek zgrozi ovih komentara.
dobro se dzeko suzdrz\'o da ga ne polomi a to bi svaki normalan bosanac uradio DZEKO MAJSTORE TI I CAR