Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanceros Vala svaka ti je na mjestu.
Ako Lyon uvali gol,nahebali ste!
Lakse malo, frustracijo. Nije dobro za zdravlje previse se uzbudjivat.
Sta ti je, sve strucnjak do strucnjaka. I nek neko jos jednom kaze da su Bosanci glupi!!!
Jel ti sad lakse kako si se olaks\'o?
j e b o ma jku na ovom saiks sve znalci neki
J.E.B.O vas madrid u usta sve od reda.NAJVEĆI PAPCI NAVIJAJU ZA TAJ NAZOVI KLUB....real madrid NIJE KLUB nego IMPERIJALISTIČKO-FAŠISTIČKA ORGANIZACIJA KOJA SE ZA VRIJEME FRANKOVE VLADAVINE U ŠPANIJI(1940-1975) NAPLJAČKALA TOLIKO PARA OD SVIH STANOVNIKA ŠPANIJE(naročiti od katalonaca)DA MOŽE U IDUĆIH 100 GODINA OTIMATI NAJBOLJE IGRAČE MANČESTERA,LYONA,ARSENALA,MILANA I PLAĆATI IH PO 100 MILIONA EURA. JEDNA JE BARCA-RESPECT DO GROBA.
HALLA MADRID!
Joj djeco, manite se glupih prica. Ne znam u cemu je satisfakcija svoje frustracije na ovaj nacin istresat, ako ce vam to poboljsat zivot, onda ok. CRov ugrozit sigurno nece, ni zivot, ni karijeru, ni obraz, nista.
Majmune iskompleksirani, covjek ako drzi do sebe ne znaci da je peder. Vidio je vise pica u zivotu nego sto cemo ja i ti za 15 zivota.
@ma daj@fuke@@FCB....kad covjek malo bolje razmisli ko god gotivi ronalda je zena ili derpe 100% nema druge igra ocajno u odnosu koliko je placen
CR u losoj formi??? Dobar vic:)
ma idu dalje 100% CR je najbolj igrac svih vremena
Da, na jednoj utakmici nije dao gol i forma mu je nula?? Onda je Messijeva forma nula takodje,a Ibrahimoviceva odavno. Ne kakite bezveze, sta vise u odlicnoj je formi,uvijek se nakon povrede vrati jaci nego sto je bio
boli nekog briga sta vi mislite, narocito njega ;)