Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu riječima opisati koliko volim Papeta i ove momke,.... momci sretno do pobjede,..... VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO !
http://www.youtube.com/watch?v=kbruGBIpKCU
Jesen je već na vratima, miris cvijeća gubi se u zraku, a ja se radujem svojoj Bosni, budućem svjetskom prvaku. Sve nas je krenulo sada, prati nas neka nova nada. Čuda su ovdje uvijek moguća bila, oh, kako si mi sada draga, domovino mila. Večeras smo svi uz tebe, srca su nam u jedno zbijena, mnoge si utakmice dobila ovdje, osjećam da će i ova biti dobijena. Naprijed zemljo voljena, ljiljan zlatni je tvoja kruna, pobjedi večeras za nas, neka vide da ti niko nije ni do koljena.
Pa ne razbij : ))
Nista dok se kliks-pjesnik ne javi!
Dijasporo hvala za sve!!! Sramota za tzv.GROTLO Bilinog polja,sramota za navijanje,sramota za prikazanu igru!! Ne može neko navijati ko za samo na bosanskom reci merhaba i poselami svoje!!
Ahahahaha dijspora u groznici ahahaha boli i ba kita za vas i za vasu reprezentaciju gledaju ljudi svabe, svedjane, GRKE ahahahah
Pa Bože imal te, šta smo toliko skrivili, hocemol ikada ijednu utakmicu pobjediti
ma hajde sta odma kukate,poraz u pravo vrijeme,da se malo spuste,tamo akobogda dobijamo,zasluzili smo prolaz pogledaj grckoj gol razliku , a pogledaj nama
dijaspora glupa..........BiH je neuspjeh u svemu pa i u nogometu.........
Hajde da budemo malo realni...kakvih crnih svih djelova BiH? Dobro je poznato da su na ovu utakmicu uglavnom dosli navijaci iz trokuta Sarajevo-Tuzla-Zenica, Cazinske krajine i uskog pojasa kanjona Neretve. Ostatak bejha se sad ori gledajuci utakmicu Srbija-Hrvatska. Cemu zavaravanje? :)
Zna li ko dobar HD HQ Stream? :D Naravno to je iluzorno ocekivati iz Zenice.
Četiri komada Slovaci primaju večeras.
S prognozom sam se večeras penzionisao.
Veceras samo pobjeda dolazi u obzir. VOLIM TE BOSNO !
Kolje me adrenalin!
Dajte vise pravite sta od BP-stadiens.. Nema smisla vise, pre premalo je postalo !!!!
Volim te Bosno
gdje god bili BOSNA je u srcu... :)))
ovi i keru obukli dres džeke.. hahahahha
Evo me u prvom redu cekam utakmicu... Samo se nadam da nece biti problema sa slikom...