Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast patriotizmu MANIJAKA!!!
NAJEĆI PATRIOTA JE NAŠA VLAST HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA I JA BIH BIO PATRIOTA DA ŽIVIM KAO LIDERI STRANAKA SDA I SBB SA SIROTINJSKIH LEĐA A NAROD NEKA SE HRANI IZ KONTEJNERA. NEMA PATARITIZMA KADA JE STOMAK PRAZAN. DOK GOD NEMAM DA JEDEM NORMALNO NISAM NITI ĆU BITI PATRIOTA, I GLASAĆU IZ INATA I ZA STRANKU ZA KOJU NIKADA NE BI ALI TO JE JEDINI VID MOJE OSVETE ZA BIJEDAN ŽIVOT
Ja bih stavio akcenat na cinizam Evrope, ona nam je mnogi zagorčala, nisu očekivali otpor
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"I POSLIJE RATA JE RAT" General Izet Nanić na posljednjem javnom obraćanju suborcima. Svaka čast TM87, selam iz Krajine .
skoro 30 godina na željinom stadionu nisam nešto ljepše vidio,realnije,svaka čast manijaci,prvoj ekipi koja je ovo napravila,nek kažnjavaju opet nas a ove iz banjaluke ništa i nek pozivaju na klanje,a mi opet sami sebe pitajmo jesmo li mi krivi kao što neki navode
Kakav rat poslije rata??? Što se to priziva??? Ovakve transparente treba najoštrije osuditi, pogotovu što Europa i svijet nisu neprijatelji Bošnjaka što ovaj transparent prejudicira... Je li ovo odgovor na zahtjev BiH da se pridruži EU ???
sad da vidimo kolika ce biti kazna, politika nema mjesta na sportskim dogadjajima.
To Manijaci, od sad navijam za Zeljeznicar pozdrav iz Republike Kosovo...
Kakva politika, kakve stranke, šta vam je ljudi? Jedva se skupile pare za boju i najlone a vi nas gurate u neke stranke.
Gluposti... Ovakve stvari podstiču stranke na vlasti, da narodu skrenu pažnju sa jada i bijede u kojem živi. Pa da mu bude toplo oko srca jer je Radovan u zatvoru, bez obzira što nema para za grijanje na struju ili za drva i zimu provodi pod dekom :) Bošnjacima u BiH, Radovani i ala Radovani najmanji su problem u ovom momentu! Kao što je i Srbendi iz Banja Luke, Huso koji mrzi RS najmanji problem, jer koliko kod da je Huso mrzi, ne otima on novac iz budžeta, niti on vodi politiku ekonomske propasti! Narod ovdje uvijek bio glup, i glup ostao! Kako vrijeme prolazi, shvatam zašto smo ovdje gdje smo - jer ne zaslužujemo bolje.
rijetko realan komentar koji je pogodio srz problema
Ako opet pokusaju idemo do kraja dosta je vise bilo zajebancije i merhametluka.. Prvi cu se nakon toga javiti u Hag ako prezivim da malo odmorim i nabacim koje kilo
Nemojte samo vi navijaci da nas branite. Kad "navijaci" pocnu braniti nekoga obicno se zarati.
Svaka cast MANIJACI!
To je nasa zastava Bosanska : https://www.youtube.com/watch?v=MDe_mvsnPLQ
I poslje rata je rat? Hmmmm Da su navijaci iz Srbije ovako nesto napisali, odmah bi se shvatilo kao poziv na linc :) Malo pateticno za moj ukus, al nema veze. manijaci su simpaticni :)
@Hecim1 Rodila me majka hrabru. :) Nije da nisam, moram priznati, nije da nisam. Medjutim, taman i da nisam, ne treba mnogo da budes hrabar na klixu. Kakvo ti je to glupo pitanje, svega ti? :)
@Shiba Ma ludnica Shiba. Da su to uredili anam oni, odma bi Munira komemoraciju ukinula. :) Kakva banana od drzave da ne poverujes. Znas da ne govorim to da kazem kako je kod nas bolje nego kod vas... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SVAKA CAST ZA MANIJAKE
Oprosta i zaborava nema !
Ako si im rekao :) @mimi sta se ti toliko radujes? Pored toga sto nema oprosta niti zaborava, verujem da ti takodje nemas posao niti para? Veciti student? Sta sirotinju raduje :). Ludnica :)
Bude se Fasisti ali bude se i Patrioti neka ne misle da cemo njemo posmatrati ali ako nas naljute sto kaze Sefer ima da ih nema vise ... Dosta smo merhametli bili , stoka samo zna za silu e pa silu ce i dobiti . Zivjela RBiH , pozdrav Domovini ..... Pozdrav !!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Joj sto ne mogu ovih balavaca po stadionima samo kenjaju, veze nemaju sta je rat a da prvi metak pukne mame bi ih u Njemacku odvele
@JoseDeLaMata Mene samo zanima sta se postize sa ovim osim sto se opet otvaraju stare rane
@JoseDeLaMata Slazem se da se treba govoriti i ne zaboraviti ali postoje mjesta i vrijeme kad i gdje se to treba govoriti a to sigurno nisu utakmice i predizborni skupovi i kampanje. To su trebali govoriti i vrsiti pritisak u Hagu i dobiti sve presude i odstetu od Srbije za genocid, To Je trebalo raditi to ulazi u historiju i u udzbenike a ovi huligani sto kenjaju po stadionu moze odvesti samo u novi rad i stradanja mnogo neduznog naroda.
Ne mogu nam nista.Manijaci smo mi najjaci. TM87