Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
docekati ljudeskare kako spada!!!!!!!
Sa 2-3 komada...
Svaka cast, ali nemojte se ovdje nadati pobjedi ! BIH ????
obzirom na visinu donacije obidjose svijet guzovace
Velsani su fini ljudi.
nema ece saake nego da nam bodove ostavite!
svaka cast momci .............. WELS kao prvo treba pobijediti i natuci ih na terenu kao beba zvecku, ali biti kulturan i fin i ne provocirati, navijace welsa treba poštovati-jer bodre svoj klub, a dobro se dobrim vraca ....... POBJEDA IMPERATIV
Kakvih kod nas fakina ima mi čemo i njih popljuvat kad dođu.
Svala cast momci!Samo direktkoll u ruke djeci jer ako se pojavi i jedna osoba iz vlasti da to preuzme da znate da ce vam sve to zavrnuti i da djeca to nece ni vidjeti.
Svaka čast !
Hvala Bogu da su Britanci okupirali 1/4 planete,gdje su god krocili danas su ekonomija i druge vrijednosti,na najvecem mogucem nivou. Gdje je god Turska noga krocila,tu je danas leglo korupcije kriminala i nazadluka.
I kakve veze ovo sad ima sa fudbalom i ovih 4-5 dobrih ljudi.
Ima veze,jer su kultura,i postuju prave vrijednosti,tako je uvijek bilo.Amerika,Australija,Novi Zeland,KAnada,gdje su god krocili tu se najvise danas postuju ljudska prava,Turci gdje su bili,ALbanija,Srbija,Bosna,Bugarska,Rumunija,Irak,Libija itd,zemlje leziste kriminala,nazadluka i korupcije.Ko to nece da shvati,nije ni zasluzio da mu bude bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SVAKA CAST
huligani
Vidiš li humor o stoko nepismena....
Ma ovdje moras sve crtati! I to polako...