Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Engleska to je fudbal,kisa pada a stadion pun.Kod nas kao da vlada kuga!
pa nije niko lud ici gledati narkomane i budale kako se udaraju, psuju mater jedni drugima itd.
Nema to veze sa takvim ljudima ako su ti oni problem onda je do tebe a i zna se na kojim tribinama su takvi imas ostale tribine. Fazon je kvalitet fudbala.
Velik li si Sir Alexe...
Kad napuni 80 kuka 😴
Ode Fergi odose i trofeji, pocekat ce opet kad ce doc.
Da odmah kazem da nesto posebno ne pratim fudbal al gledam ovu njihovu ligu i cudom se cudim da je Newcastle na ispadanju. Zar je moguce!?
Dobar je Sir Alex, ali ni blizu Blaza Sliskovica a da ne govorimo o Amaru Osimu
Uz Klopa najbolji trener ikada viđen iako sam navijač YNWA
Odbrana nikakva. Sreda ne postoji. Navijac sam al patnja gledat. Ništa ni s čim
Najveći trener svih vremena, hvala za sve godine Šefe, GGMU! 🔱
i kazu Pep Guardiola sa 22 zvijezde i transferima od nekoliko milijardi strasan trener, a ovaj gospodin je od klocina pravio svjetske igrace, njegove ekipe ni danas ne bi vrijedile vise od 10 miliona GOAT
Veliki ogrmni trener...
Legenda
Jedini za kojeg se može reći GOAT!
Jedini za kojeg se može reći GOAT!
De se ne provaljuj života ti
Karlo kad je otisao u everton pokazao je svoje sposobnosti. Malo je trenera koji znaju napraviti pitu od govana, covjek o tom govori.