Nakon poraza od Bayerna
82
Navijači traže smjenu Wengera
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi poceli kao navijaci citya... Pa dajte Manciniju, Wengerov budzet ispao bi u 4. englesku ligu :) Iovako ga je Wenger nadmasio plasmanom i ligi prvaka
Price kako Arsenal nema budzet su najobicnije sranje i podvala.
Arsene Sajo Topdžijo što si se bolan namrštio kako ne bi bona komšinice kad Junajtedu gledam bijelo dupe.(zadnjih 8 godina)
čovjek svoju karijeru i svoj život posveti jednom klubu , i sad su svi protiv njega ... sramota ! Niko taj klub neče voditi i voljeti na način koji to on radi !
Neka ode, da Arsenal ode u rang sa QPR
Za jednog Engleza odlicno pricas nas, moram ti priznati.
Cuj navijaci, kao da njih neko nesto pita. Izvolite gospodo, zaradite novac, odradite briselski aerodrom, radite nesto, pa kupite dionice, u suprotnom vase je da kupujete ulaznice i samo tisu, da vam Wenger ne bi uzeo lovu i jos zabranio da dolazite na stadion.
Nije Wenger ništa kriv.Prvo rasprodaju pola ekipe pa onda hoće rezultate-HOĆE K.U.R.A.C. Wenger je trenerska legenda koji je prije desetak godina sa Arsenalom uspio ostati NEPORAŽEN KRPZ CIJELO PRVENSTVO. Zaključak: Pita se ne pravi od g.o.v.a.n.a ili: Koliko para-toliko muzike.
DostI je i od Suharka. Nije kriv kao trener, vec kao menadzer, sto vec godinama podrzava gubitnicku politiku kluba. Arsenal time porucuje da svjesno ne zeli da se bori za trofeje, pustiit u kratkom razdoblju: Persie 30 miliona, Song 19, onda ranije: Fabregas 34 miliona, Nasri 27,5, Toure 19, Adebayor 29, Hleb 17, Henry 24, Reyes 12 miliona. To je preko 200 miliona eura, a najvise sto su potrosili jeste 19 miliona eura i to pred pocetak ove sezone, za Cazorlu. Ne mogu se vise vadit na stadion novi, jer buduci da su im evo godinama najskuplje ulaznice u ligi - do sad su mogli sagradit Burj Khalifa neboder. Sa odlaskom Henry-a, poceo je raspad Arsenala...
Pravi navijaci Arsenala su uz Wengera. Novopeceni i pa.p.c.i. zele njegov odlazak. IN ARSENE WE TRUST
papak jedan rosicky walcott i pogotovo ebue nisu polovna rjesenja...ebue je prije par godine proglasen najboljim africkim igracem godine, walcott najbrzim igracem svijeta, a rosicky tri puta za redom bio u najboljoj ekipi premiershipa...eto koliko ti pratis arsenal...
Dok pare nisu preuzele kontrolu nad fudbalom i dok pare nisu pocele diktirat koja ce ekipa biti dobra a koja prosjecna Wenger je bio odlican i i mao odlicne razultate. I danas dan lijepo igra al nema prava imena koja su u stanju iznjeti teret onako teskih utakmica. Neka mu daju pare da kupi 4 igraca po 50 miliona sto vrijede pa ce im biti jasnije sta moze Wenger. S ovakvom ekipom i dobro guraju.
@TROLL sta to ti momcino...o kome ti govoris? ko ste to VI? ti govoris kao da si iz Engleske navijač a ne ovdje jedan balkaneros...ko si to ti ...cuj tebi Arsenal ili Wenger trebaju račune polagati...daj ne nasmijavam me...navijaj tu za svoj lokalni klubcic i nesto tu zahtjevaj od borca travnik, zelje, sarajeva veleza olimpika... cuj ono sebe predstavlja kao MI NAVIJAČI ARSENALA MI HOCEMO NESTO...smijurija ps: Wenger radi sto mu uprava nalaže a uprava nalaže PROIZVODNJU NOVCA...i on to odlicno radi odlican je menadzer...
Najbolji trener on i Ferguson definitivno.............dokazano kada covjek vidi sa kakvim igracima oni raspolazu...primjer Barselone,Gvardiola otisao,sada Tito jos bolje vodi ekipu....90% su igraci.....definitivno
@ rekoh Ja ti juce rekoh da si ti g/up i de*il, a ti nastavljas po starom.... Prije Henrya Arsenal je imao 10 titula, sa Henryem jos 3. Imao je 6 FA cupova, sa Henryem jos 4. Nemate vi pojma ko je Wenger balavurdijo obicna, je*o li vas Abramovic, Mensour, Mancini i Ancelotti u paksu vas g/upi.
Zasto lazete vi sa klixa ?? Ta stranica gooner.com uopste ne postoji. Na njoj se reklamira sp 2010. Samim tim, i ovaj clanak je smece, kada ste od samog pocetka krenuli sa lazima.
Fc export-import,zaradice pare,al osvoice khitu,ne moze pare i jare moj dobri Arsene nisi ti jedino pametan a ovi budale sto kupuju.