Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diego je ziv!
OK svi znam da je bio velemajstor ali i prevarant i narkoman. Prvo prevario je pred cijelim svijetom na svjetskom prvenstu i ostetio engleze mrtve prolaza dalje. Drugo citav zivot je narkoman i ima bog zna koliko djece o kojoj se ne brine. Kao covjek je smece jedno veliko a akao igrac eto bio je majstor nema sta. Ali ovoliko pisati o narkomanu i prevarantu nema smisla.
ti ga vidio ocima da je narkoman i prevario te je li? ovoliko pisati kada nemas osnove da das cijenjeno misljenje nema smisla
Zbog čega ljudi protestvuju u vrijeme pandemije
mislim da se ne može kokain optužit
a ni tvoj primitivni mozak