Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka, najblaže rečeno. Ne samo za njih, nego za sve koji su rušilački nastrojeni
stoka u liku Aldina Popare, Chipeta itd...
Da se ja pitam, ja bi to sve porušio, ali ne pitam se, tako da...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
koji ste vi huligani fol, razbili ljudima par stolica i vi zajebani a samo nasem klubu racun nabili, gdje ste bili kad je lech dosao sakrili se u misije rupe.
Kako redaju stolice na grbavici ? -jedna pa deset mjesta prazno..
i dokazali su da su velika gamad i stoka,ne svi naravno ali vecina,tuga..
I zaboravih da kazem da im se poserem na sred zapadne tribine i malo na plavi salon.
Bas su usrali sa cupanjem stolica!!! Balavci nadrogirani, da smo mi to (stariji hordasi) radili npr. mi bi smo to sve fino na jednu kamaru bacili i onda sve to fino bakljama zapalili. Eto toliko💀.
To se nemoze nazvat navijacem
Ma haj stolice ko stolice, platit ce to oni, nije to problem, nego problem je ono bacanje baklji na drugi dio sjeverne tribine, gdje su smjestene porodice sa djecom. Treba ovim seljacima zabraniti dolazak na Grbavicu...
majmuni
utakmica protiv borca. Mi ganjamo titulu. Neki (ne znam kako da ga nazovem) pretrci cijeli tren, baca baklju na jug i prekida utakmicu kod rezultata 1:1,. Ja gledam sa istoka i nije mi dobro. iste godine izgubimo titulu za 3 boda. Sinoc Hurtic postavi takav tim da je to tuga ali nekako ulaskom Leona dobijamo krila i ja pocinjem da vjerujem u prekret :) kad qurac. Opet ti vjecito ljuti, koji samo pjevaju i ignorisu :) satro. Donesu bod zeljeznicaru.
Ma najbolje je ostaviti jedan dio tribine, 1000 mjesta bez stolica i ogradit ga bodljikavom zicom za gostujuce navijace i udariti ona neprobojna stakla, pa jednom ulozis i onda si miran, sa stokom se samo tako mozes ponasati, ako ti vec zakon ne dozvoljava da to adis kako hoces i ako ti zakon odobrava ovakve stvari!
Uprava napolje
bolje bi bilo hordama da su se jebali svi grupno na tribini nego da unistavaju tudji stadion... bili bi produktivniji...
Bio sam na Utakmici i posmatrao te budale, sve ono što oni pale baklje il stolice kvare ne interesuje me puno jer oni il zapravo njihov klub će svaku stolicu duplo platiti a to je sigurno ... kao prvo kako je to GLUPA/PRIMITIVANA i NADROGIRANA Grupa koju treba zabraniti na gostujućim Tekmama... kao drugo prave zastave i pjevaju pjesme za Vedrana Puljića i hoće pravo za njegovu smrt a bacaju baklje koje su oko 1000° budu vruće i uzimaju u obzir da će Djeca il njihovi roditelji nastradati. jeb.. svakom Navijaču il bolje rečeno to nisu navijači nego kreteni sve po spisku a pogotovo mu roditelje jer su izgleda odgojili pravog muškarca 😠 kad bi mojem djetetu radi toga se nešto dogodilo ja bi kao glavni cilj mog života napravio da sve i jednog od njih 🔫
Zašto sudija ne prekine utakmicu odmah kada se čini mateijalna šteta. Isprazni tribine uz pomoć prinude i možda nastavi utakmicu ili je službeno završi, pa na prebiranje bodova! A policija je tu nešto bila mirna i premirna. Jel im se još uvijek plača za obezbjeđenje utakmica?
Šta reći ?! Ono sebe naziva navijačima ?! Znači, kazniti FK Sarajevo novčano, dobrom kaznom, a neandertalcima zabraniti ulaz na nekoliko slijedećih derbija na Grbavici, dok ne shvateda se tuđa imovina ne moze nekaznjeno uništavati. Ovdje je trebao biti prekid utakmice ili isprazniti tribinu sa neandertalcima. Policija, nula bodova kao i obično. Trebalo je to dobro ispendrekat !
Jesu li se oćitovali skaakaći povodom ovih nemilih dogadjaja??