Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono sto posebno volim jeste da nasa repka, za razliku od mnogih drugih, ima i stare i mlade koji putuju sa njom da daju podrsku. mnogi se hljeba odreknu da kupe kartu i krenu na put. VOLIM TE BOSNO!!
Ima večeras da gori glavni grad Bivše Osmanske Provincije Grkistan!
PA jesul morali da reklamiraju ovu agenciju? Sta ces vlasnik iz travnika seljacina terzic pa stavio da ljudi drze ovaj klina.c
Odlake su ovi sljegli? Momci ne ljiljane u vodu...
boga mi će te biti bijeni,bolje nehodajte po mahali
a labrnjaša čudnih, divi im fengle na 3 slici?? sramota bi me bila proći pored njih a kamoli da budemo na istoj tribini
Joj, vidi Nice, Aska i Mustafe?! Znaci potop nam je veceras.. :(
druze ti se malo pogubio...
Nadam se da ce na Parlamentu proci prijedlog da ovim navijacima sto ih je zivot razocarao, sto nose kamere, vode zenturace na utakmice i idu na turisticko razgledamje, a nemaju ni jedne baklje u dzepu da zagadjaju Grke ako zagusti, se zabrani zakonski odlazak na gostovanja. Hvala na paznji.
EVO NEK NAM GA GRCI I SRBE POPUSU (_)_)//////////////////////D