Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo se napili i najeli ,,e sada nam nije briga ko če da pobjedi,, da smo znali da su ovako ukusni čevapi došli bi mi ranije,,
kada bi ovi navijaci litvanije mogli ovako umiru da sjede jedu i uzivaju na ulicama beograda nikada a mozda ni tada jer onda roknuse barbari onog decka francuza navijaca touluse-a, samo u bosni moze ovakva slika da se vidi barem sto se tice balkana
seljacki naslov uzivali u cevapima, kaze se jeli nase speijalitete, mamu vam j e b e m
Došli ljudi da jedu nešto normalno šta če tamo u Litvaniji jedu samo travu.
grazie live 2
Hrabri su ovi Litvanci ili možda neznaju da se u ćevabdžinici ili buregdžinici u kojoj jedu,može raznijeti kakav bombaš samoubica.
Mislim da su ovi Litvanci riskirali život dolazeći u tamni vilajet na 24%.Prepuno je talibana,vehabija,mudžahedina,islamista i sl.a moguća je i opasnost od nekog terorističkog napada.
Zaista nasa reprezentacija ima najvece seljake od navijaca. Zbog malogradjanstva sam prestao ici na utakmice reprezentacije. Pa molim vas, pogledajte te slike. Sreca pa se utakmice ne igaju u Sarajevu, ko bi ovaj teferic gledao.
Mogu li preko interneta gledati utakmicu i kako? Ja sam u USA
U Zenici se najeli ćevapa i bureka ?????????? Pa zar neko iz Evrope dolazi u Zenicu,Sarajevo ili Tuzlu ?????
U ime dobrosusjedskih odnosa želimo da susjedna država BiH večeras izgubi sa minimalnom razlikom.Pozz iz REPUBLIKE SRPSKE.
Najdraže mi je ovde sto su se Litvanci najeli ćevapa :D
I ko normalan plati 100 KM samo da bi gledao pos*anu utakmicu
OOOO TURCIIII
veceras zabija dva gola...oder\'o sam amru i sad rahat mogu da igram !
direktan prenos na 4 fudbal .com
veceras ce oni ici po cevape