Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad da se vide Barcelona ili Real. Par miliona vam neće presudit, a njima će pomoći.
Tacno. Neka se ugledaju na veliki, ali zaista veliki Bayern koji je financijski mnogo pomogao Munchenu 1860, St. Pauli-u, Borussiji Dortmund, Dynamo Dresdenu, holandskoj Fortuni Sittard... Organizirali su utakmice za njih gdje je sav prihod isao klubu, zatim kupovali neke igrace za svoj rezervni tim koje su placali i to 10 puta skuplje od realne cijene. Davali su beskamatne kredite po sistemu "vrati kad mognes". itd. itd.
@opp U tome i jest bit sporta. Šta je samom Messiju ili Ronaldu 1 milion, a ne klubovima. Mada opet njihove su to pare, ne bi osudjivao i da ne daju, ali kad je već najstariji španski klub onda se mogu potrudit da ga i održe.
Nece ugasit ili ce im neko pomoc ili ce ih neko kupit
Nisu imali ni punca ni amidju
New is always better, true story! Barney Stinson