Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realistu, Nemoj tako, vidis da si ih pogodio u zivac, samo znaju da psuju, odbrambeni mehanizam, pameti i obrazovanja nemaju, jer da ga imaju mozda bih i uspijeli da sastave recenicu bez gnusnih psovki i ponizavanja.
relista uzmi ga malo usta i dobro zvakni glupane
za@realista, Hajde mali sto se zestis?Imam svoje misljenje o svemu pa i o onima bez identiteta.Ostavi ti moje komplexe i pradjedove sa crnim brkovima. Turci su narod sa identitetom i nije sramota navijati za Galatasaraj, bolje no za FK-Sarajevo.
nekad mi te stvarno bude zao ljudi poput tebe :o) vi sami sebi nabijate komplexe :(( vi samo da bude vase,a vase moze samo biti bosanska i muslimanska kucrina u ustima :o) a znas sta mi je drago vidit? sto pises ijekavicom! HAAhahHAHAHHA i kao sto rece jedan lik: ne zaboravi da ti je djed ili pradjed imao crne brkove i navijao za galatasaray :o)
Nije Hrvatica no Srpkinja,kcerka cuvenog plasticara Nese Rajacica. Pametna i lijepa djevojka,zavrsila menadzment u Spaniji,Neso ima svoju kliniku u Kuvajtu.Neso je moj kucni prijatelj,ista smo generacija sa faxa,inace je uvijek bio glavna fora medju zenskima-pravi maco men. Malo me iznenadila ta veza,al\' sta ces ,omladina ne pita.Dobro je sto je brat hriscanin,sto nije neki bosnjak bez identiteta.
jel to sto mu je bosanka-hrvatica cura ba... pa je sad nas hahahahaha
eee moj Thierry Henry