Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
partizan i partizanska pjesma a na ogradi zastava ratka mladića, kakav je to mentalni sklop
ovim nadrealtalcima komanduje zloglasna bia...
@fbUser1591809609 - Boze, kako si glup! Da, otac mu je bio partizan, ali otac ga nije ni odgojio. Poginuo je u toku rata dok je Ratko bio još beba. Ako neko monstrum i ubica, to ne znaci da su mu i roditelji bili takvi. Eto, i onaj Jeffrey Dahmer, kanibal koji je zlostavljao, ubijao i na kraju jeo svoje žrtve, dolazi iz jako dobre i normalne familije. To nema ni veze čiji clan stranke je bio. Uzgred, i moj djed je bio komunista i nije nikog nikad ubio. Volio je sve ljude.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjećam se davno sam gledala jednu emisiju o navijačkim grupama i njihovim vođama, i tadašnji vođa navijača Partizana je rekao da njega uopće ne zanima rezultat utakmice, već im je samo cilj da prave nered..Otvoreno, u kameru..
i grmi stadion za zločinca
Nisu krivi navijači i bakljada, vjetar je duvao u pogrešnom pravcu! Partizan šampion!
Zasto nas Bosnjacki mozak kontaminirate svetosavskim troprstasima i opancarskom djikanskom šubaradijom????
I onda se pitate odakle po par stotina nevazecih glasačkih listića u svakoj državi u regiji
joj ovi SRbi i inteligencija...
Samo neka gori tako je kod cigana vole vatru...
Prekinuti utakmicu da se marva opameti.
Divljaci
Na balkanu nista novo.
Jedini na svetu koji jos ovo mogu da naprave su nasa braca Hrvati! Treceg u svetu ovakvog slucaja NEMA! Pozz za sve u HR, tamo mi je pola rodbine!
Koji su ovo bolesnici, zabraniti navijace godinu dana na tribini za primjer drugima
Fanatikosi pogledajte kako se protestuje protiv saveza/uprave...